7 Φεβ 2008

Υπόθεση Roman Wallner - Επεισόδιο 1.234.598 : Ελεήστε, καλέ κύριε...

Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα "Roman Wallner". Η ανακοίνωση αναφέρει :

"Λίγες ώρες πριν την εκδίκαση της ένστασης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ευελπιστούμε η πραγματικά μεγάλη ομάδα του Πειραιά να σκεφτεί αναλυτικά αν πραγματικά αυτό που θέλει είναι να κερδίσει έναν αγώνα Πρωταθλήματος στις δικαστικές αίθουσες.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι το τελευταίο γεγονός που επιθυμεί η περήφανη ομάδα του Ολυμπιακού και όλοι όσοι την απαρτίζουν (προπονητές, ποδοσφαιριστές, διοικητικά στελέχη, φίλαθλοι) είναι να κερδίσουν ένα Πρωτάθλημα μέσω μιας δικαστικής απόφασης και όχι λόγω της αξίας και της δυναμικής τους, που αναμφισβήτητα είναι τεράστια…

Πιο πολύ, θέλουμε να απευθυνθούμε στους συναδέλφους ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ρωτώντας τους αν πραγματικά συμφωνούν με την συγκεκριμένη κίνηση.

Εμείς από την πλευρά μας, τους υπενθυμίζουμε ότι δεν χρειάζονται τους συγκεκριμένους 3 βαθμούς για να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα με αυτό τον τρόπο. Το έχουν αποδείξει άλλωστε τα τελευταία χρόνια επανειλημμένες φορές.

Εμείς δεν κλέψαμε ούτε παρατυπήσαμε. Αγωνιστήκαμε για 90 λεπτά δίνοντας όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, πιάνοντας το ταβάνι της αθλητικής μας απόδοσης, επιστρατεύοντας όλοι τα ψυχικά μας αποθέματα ούτως ώστε να φτάσουμε σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου που υπηρετήσαμε κερδίζοντας έναν αντίπαλο ισχυρό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σας παρακαλούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, μη μας στερήσετε αυτή την ευτυχία. Αμφιβάλλουμε αν θα έχουμε την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να γευτούμε τη χαρά να κερδίσουμε έναν αντίπαλο τόσο ισχυρό…

Τέλος, δε θα ξεχάσουμε τις δηλώσεις του κυρίου Κόκκαλη στο πρόσφατο παρελθόν ο οποίος χαρακτηριστικά τόνιζε ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Σας παρακαλούμε να μην το ξεχάσετε ούτε εσείς…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη τους συγκεκριμένους βαθμούς για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, πιθανότατα θα το πραγματοποιήσει χωρίς την προσθήκη τους.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς όμως έχει ανάγκη όχι μόνο τους 3 βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία και να συνεχίζει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και να πραγματοποιεί τους δικούς του στόχους, αλλά επιπρόσθετα έχει ανάγκη από την ύπαρξη της ικανοποίησης της νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο πραγματικό Πρωταθλητή.

Με σεβασμό,
Οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς.

Υ.Γ. 1 : Θέλουμε, επίσης, να αναφέρουμε ότι είμαστε δίπλα στον Ρόμαν (Βάλνερ) ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας και σίγουρα θα ήθελε να συνδυάσει τη γέννηση του παιδιού με μία νίκη τόσο μεγάλη και ταυτόχρονα με την αγωνιστική του παρουσία στους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας.

Υ.Γ. 2 : Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ευαισθητοποιηθούν και στο τέλος θα λειτουργήσουν ως Πρωταθλητές που είναι…

Υ.Γ. 3 : Δηλώνουμε υπεύθυνα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως ότι κι αν τελικά γίνει, εμείς, οι προπονητές και η Διοίκησή μας θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο".

Ελεήστε, καλέ κύριε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Η συμμετοχή του Βάλνερ δεν είναι ΚΑΘ'ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΗ και δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, όπως έλεγε η διοίκηση του Απόλλωνα;

Αν θέλετε να βρείτε κάποιον να κατηγορήσετε αντί για τον κακό Ολυμπιακό, καλύτερα κοιτάξτε εκεί στα γραφεία της διοίκησης σας καθώς και στα γατόνια της νομικής υπηρεσίας, που έβγαλαν ως "μη προβληματική" τη μεταγραφή του Βάλνερ, τη στιγμή που άλλες ομάδες τον είχαν απορρίψει γι'αυτόν ακριβώς το λόγο.

Αλήθεια, αυτή τη δήλωση γιατί δε την κάνατε όταν η διοίκηση σας ζητούσε τη μείωση τριών βαθμών απ'τη Βέροια, για παρατυπία της ομάδας της Ημαθίας σε αγώνα Κυπέλλου;


Δεν υπάρχουν σχόλια: