24 Φεβ 2008

Τρέλανε μας πρόεδρε...

Την Κυριακή, 24/02/2008, έγινε εκδήλωση για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού από την Π.Ε.Φ.Ο. Στην εκδήλωση έδωσαν το "παρών" πολλοί αθλητές του συλλόγου, παράγοντες και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης. Θα περίμενε κανείς κάποια τοποθέτηση του προέδρου σχετικά με τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά ο πρόεδρος μας άφησε... ξερούς. Τι είπε ο πρόεδρος;

"Ευχαριστώ πολύ την Π.Ε.Φ.Ο. και τον πρόεδρό της, τον κ. Μπαρμπή που με τιμούν για μία ακόμη φορά. Πολύ μεγάλη σημασία έχει η υποστήριξη απ' όλους τους φιλάθλους στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας κι αυτό οφείλεται ως ένα βαθμό και στην Π.Ε.Φ.Ο και προσωπικά στον κ. Μπαρμπή. Ως γνωστόν, υπάρχουν κι άλλοι σύνδεσμοι φίλων του Ολυμπιακού όπως η "Θύρα 7" η οποία στις τελευταίες συναντήσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" δημιούργησε ομολογουμένως μια ατμόσφαιρα Ευρωπαϊκού επιπέδου. 'Εχω όμως και ένα παράπονο. Εδώ και 5 χρόνια έχουμε αρχίσει την εγγραφή μελών στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι θα έχουμε εκλογές και δυστυχώς σήμερα τα μέλη που παρέχουν στήριξη στον σύλλογο είναι πολύ λίγα. Ο κ. Μπαρμπής είπε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανέρχονται στο 50% των φιλάθλων όλης της χώρας. Αυτό το ποσοστό μεταφράζεται σε μερικά εκατομμύρια. Είναι απαράδεκτο λοιπόν τα μέλη αυτή τη στιγμή να μην ξεπερνούν τις 50.000. Να το καταλάβουν όλοι. Να επισημάνω επίσης και την προσπάθεια του κ. Μπαρμπή για το γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός δεν ζητάει περισσότερα, ούτε λιγότερα δικαιώματα απ' όλα τα υπόλοιπα σωματεία με τα οποία αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία. Είναι γνωστό πως οι δαπάνες για την ανέγερση του νέου Καραϊσκάκη ανήκουν εξ' ολοκλήρου στην "Καραϊσκάκη Α.Ε.". Όπως ξέρετε είναι καθ' οδόν για τη Βουλή κάποια νομοσχέδια. Εμείς δεν θέλουμε κάτι διαφορετικό αλλά ισονομία σε σχέση με τα άλλα σωματεία που είναι στην πρώτη κατηγορία. Αυτά ήθελα να πω και εύχομαι καλή υγεία στον κ. Μπαρμπή και να συνεχίσει πολλά χρόνια τις δραστηριότητές του".

Στεκόμαστε στο κομμάτι που έχουμε μαρκάρει με bold χαρακτήρες. Τι είπες, ρε πρόεδρε; Είναι λίγα τα μέλη; Το σταυρό σου να κάνεις που'χουν μείνει και τόσα μέλη με τα απανωτά εγκλήματα των τελευταίων ετών. "Είμαστε πλήρεις", "δε μπαίνουμε σε πληστειριασμούς", "η διοίκηση είναι πάντα κοντά στην ομάδα" (αλλά δε κάνει τίποτα να τη βοηθήσει). Απ'όλα έχει ακούσει ο κοσμάκης, λαγούς με πετραχήλια του'χουν τάξει.

Το πρόβλημα μας δηλαδή είναι οτι δε γράφεται μέλος ο κόσμος; Για τις τραγελαφικές εμφανίσεις στην Ελλάδα, φταίνε τα μέλη; Για τα ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (πλην του πόλο που κουτσά-στραβά "τη βγάζει"), φταίνε τα μέλη; Για τη συνεχή καταβαράθρωση του πολυτροπαιούχου τμήματος volley, φταίνε τα μέλη; ΕΛΕΟΣ.

Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να΄χουν παράπονα, πρόεδρε... Όχι εσύ. Πάτε που πάτε να χαρίσετε στους ακατονόμαστους κοτζάμ τίτλο, μη παίζετε με τα νεύρα μας, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας...

ΥΓ. ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

E re malaka mou ti allo tha akousoume!