29 Φεβ 2008

Τόσος... δυναμισμός, δεν αντέχεται...

ΕΛΕΟΣ λέμε... Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής (!), συν 80 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης για το επεισόδιο που είχε με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μετά το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η υπόθεση του Πορτογάλου αναβλήθηκε (!!!) και θα εκδικαστεί στις 6 Μαρτίου.

Αναλυτικά η απόφαση : "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε την ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και ογδόντα (80.00) ευρώ πρόστιμο στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Α. Νικοπολίδη διότι στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια της ομάδας του αντάλλαξε ύβρεις με τον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας Marceneiro Conceicao S-P με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο, το οποίο προκάλεσε αναταραχή και έληξε με την επέμβαση άλλων ατόμων, που απομάκρυναν τους ποδοσφαιριστές. Τέλος η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε πειθαρχική ποινή επίπληξης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός".

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα ωραία... τιμωρείται το... θύμα και αναβάλλεται λέει η εκδίκαση της υπόθεσης του θύτη!!! Και μάλιστα σ'έναν αγώνα που ο διαιτητής ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ !!!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της επιτροπής, πρόεδρος πρωτοδικών, Μουράτογλου, μειοψήφισε ζητώντας την απαλλαγή του Νικοπολίδη, αλλά τα άλλα δύο μέλη, Παπαγιαννόπουλος (αναπληρωματικό μέλος) και Κατσίμπας (προταθείς απ'τον Παναθηναϊκό) ΕΠΕΜΕΝΑΝ στην τιμωρία του και μάλιστα για μία αγωνιστική, με αποτέλεσμα η ποινή να μην είναι εφέσιμη!

Έτσι, η ίδια επιτροπή που κάλεσε σε απολογία τον Άντζα για το... ξύσιμο του κεφαλιού, που κάλεσε σε απολογία το Λούα Λούα επειδή... πήδηξε το σημαιάκι του κόρνερ (έπρεπε να'χει πηδήξει κανέναν της... πειθαρχικής επιτροπής για να στρώσουν χαρακτήρα ορισμένοι, μάλλον), που αθώωσε τον Τραγανό Δέλλα (τον... αδικημένο ντε) για το ξύλο στη φυσούνα με τον Εντόϊ στο ΠΑΟ-ΑΕΚ 2-1, που "έσβησε" την ποινή των 5 αγωνιστικών του Γ(κου)Χ(ου) Γεωργιάδη για το Muay-Thai χτύπημα στον Καράμπελα στο ΠΑΟΚ-Άρης 3-0, που "χάϊδεψε" το Ζήκο για τους "χεσμένους διαιτητές", που... που... που... έκανε και με το παραπάνω το καθήκον της.
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τη στιγμή της αλλαγής του στο ματς του Σαββάτου

Το πιο εξοργιστικό όμως, είναι η... αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης του καραγκιόζη Κονσεϊσάο (sorry Καραγκιόζη). Αυτού, που τα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" σήμερα αποθεώνουν και τον παρομοιάζουν με τον... Μιχάλη Λεοντιάδη (μεγάάάάάλη μορφή ο Λεοντιάδης : Για τους νεότερους που πιθανόν μας διαβάζουν και δε γνωρίζουν το ποιόν του ανδρός, ο Λεοντιάδης ήταν ένας εριστικός ποδοσφαιριστής με μέτριες ποδοσφαιρικές αρετές, που είχε το προσόν οτι πρωτοστατούσε στους τσαμπουκάδες εντός αγωνιστικού χώρου, κατά προτίμηση στην Τούμπα, γιατί εκτός έδρας συνήθως ήταν... αρνάκι : Για τέτοιο τσαμπουκά μιλάμε...).

Ενός Κονσεϊσάο που - όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα - πλείστες φορές έχει δώσει δικαιώματα για τιμωρίες απ'τις αρμόδιες αρχές των χωρών που αγωνίστηκε. Το γεγονός οτι... περίμενε το Νικοπολίδη στη φυσούνα προφανώς δε μέτρησε, ίσως γιατί η πειθαρχική επιτροπή θεώρησε οτι το παιδί είχε... κουραστεί και κάθησε στη φυσούνα να ξαποστάσει (όπου και ξαπόσταινε απ'το... 67' που βγήκε, μέχρι το 94'...).

Η... δυναμική αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν μια... ανακοίνωση ! Θαυμάστε : "Για μία ακόμα φορά, κατά τη φετινή περίοδο, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League αποδεικνύει, με τις αποφάσεις της, ότι όχι μόνο δεν συμβάλλει στην βελτίωση του κλίματος αξιοπιστίας στο Πρωτάθλημα, αλλά αντίθετα το μόνο που πετυχαίνει, είναι να προκαλεί ερωτηματικά στη φίλαθλη κοινή γνώμη.

Τελευταίο δείγμα της παραπάνω διαπίστωσης, αποτελεί η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του Αντώνη Νικοπολίδη, ενός ποδοσφαιριστή που όχι μόνο κοσμεί με την παρουσία, το ήθος και την προσφορά του το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ούτε έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με την συμπεριφορά του μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Είναι πραγματικά κρίμα...".


Πω, πω, πω αντίδραση... Τόσος... δυναμισμός δεν αντέχεται.

Έτσι ο Νικοπολίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Τι φοβούνται; Μη πιάσει πάλι κανένα... πέναλτι;

ΞΥΠΝΑ ΚΟΚΚΑΛΗ... ή πείτε μας επιτέλους οτι το'χετε χαρισμένο το μπουρδέλο το πρωτάθλημα να τελειώνουμε.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αδερφε, μην χαλας την ζαχαρενια σου. τα μουνοπανα στην παε το εχουν χαρισμενο ως φαινετε στον τζιγγερ για τα 430 χρονια της παναθας..

ε ρε φτυσιμο που θελουνε ολοι τους εκει μεσα..

Ανώνυμος είπε...

Βρε άντε παράτα μας που θα μας πεις για τον Λεοντιάδη ότι ήταν εριστικός.
Δηλαδή ο μαλάκας ο Μητρόπουλος τί ήταν ρε φίλε; Ή μήπως ήταν ποιοτικότερος του Μιχαλάρα.
Κλαίγεστε και σεις οι Ολυμπιακοί, παλιοκλαψομούνηδες.