14 Μαΐ 2008

O κωλοτούμπας έμεινε...

Κατά την προσφιλή του συνήθεια, ο κωλοτούμπας Βίτορ Μπόρμπα Φερέϊρα Ριβάλντο ανακάλεσε την... "τελεσίδικη" απόφαση του να αποχωρήσει από τη χώρα μας με τη λήξη του πρωταθλήματος και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ για ακόμη ένα χρόνο. Ο Βραζιλιάνος που αρχικά είχε πεί να συναντηθεί αύριο (Πέμπτη 15/05/2008) με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, τελικά επέσπευσε το ραντεβού (σιγά μη περίμενε), συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης και του ανακοίνωσε την απόφασή του, η οποία φιλοξενείται και στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ :

"Μετά από συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ομάδας αποφάσισα ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, ένιωσα μεγάλη απογοήτευση και αδικία αλλά η αγάπη και η στήριξη που πήρα από την ομάδα και τους φιλάθλους της συνέβαλαν στην τελική μου απόφαση".

"Αναμενόμενη η εξέλιξη", σχολιάζουν όσοι έζησαν απο κοντά το Βραζιλιάνο. Κάποιοι... "κακοπροαίρετοι" απο Ρέντη μεριά, σχολίασαν : "Μια ζωή τα ίδια κάνει... Κι εδώ, επι Μπάγεβιτς, στην αρχή είχε πεί οτι θα σταματούσε το ποδόσφαιρο. Μετά έκανε άλλο συμβόλαιο και στο τέλος παζάρευε και για δεύτερο". Ιδανική εξέλιξη και για τον κόσμο του Ολυμπιακού που αδημονεί να τον... αποθεώσει απο κοντά. Ρίμπο μου, σε περιμένουμε στο Καραϊσκάκη. Εκεί να δείς... αγάπη που θα νιώσεις.

Α, να σε ρωτήσω και κάτι Ρίμπο μου... Απ'τα τρία πρωταθλήματα που πήρες με τον Ολυμπιακό, τελικά το 1ο (33ο στο σύνολο) το αναγνωρίζεις; Βλέπεις, λένε πως "μια εικόνα, χίλιες λέξεις" και δεν έχουν άδικο...


Επίσης, άλλη μια φωτογραφία που δείχνει πόσο... σκεπτικός και προβληματισμένος είναι ο Ριβάλντο απ'αυτά που άκουσε και "κατήγγειλε". Φαίνεται πως πανηγυρίζει με το ζόρι. Ιδού :


Υ.Γ. 1 : Στα δικά μας τώρα : Ο πρόεδρος λέει, έδωσε... οδηγίες και σε 2 ημέρες αναχωρεί για Αμερική. Η αποθέωση του προγραμματισμού. Ave Caesar, morituri te salutant.

Υ.Γ. 2 : Ο Άρης δεν είναι η υπερομάδα που παρουσιάζουν οι "αντικειμενικές" εφημερίδες - που προσπαθούν να μας πείσουν οτι ο Μπάγεβιτς έχει φτιάξει ένα κράμα Μίλαν του 1988 - Άγιαξ του 1995 - Μάντσεστερ του 1999 και το έχει εγκαταστήσει εν Ελλάδι. Έτσι όπως πάμε όμως, παιδική χαρά, γελάκια κι άγιος ο Θεός, δε κερδίζουμε ούτε με σφαίρες. Εκτός αν οι "πάλιουρες" και τα "γερόντια" παίξουν για την πάρτη τους και το πάρουν το ματσάκι. Δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο.

Υ.Γ. 3 : Βαλβέρδε, Κεϊρόζ, Ντεσάμπ, Λάουντρουπ, Τερίμ, Κίκε Φλόρες, Μπερέτα... Εμείς θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε οτι ο Κόκκαλης τα'χει βρεί με τον Έβαλντ Λίνεν. Εκτός αν πιστεύει κανείς οτι με συζητήσεις εν εξελίξει με ονόματα όπως ο Τερίμ, ο Κόκκαλης θα σηκωνόταν να φύγει να πάει στην Αμερική. Εδώ πέρυσι τον Τουντζάϊ και τον κυνηγούσε στα... ξενοδοχεία της Τουρκίας. Αν και η... ανατριχιαστική νύξη του "κου Προέδρου" στον "Πρωταθλητή" όπου φωτογράφισε ουσιαστικά τον Προτάσοφ, μ'έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου : "Κύριε πρόεδρε, κάποιοι... διαρρέουν πως μπορεί να είναι κανένας παλιός γνωστός ο εκλεκτός. Και μην πάει το μυαλό σας στην εύκολη εκδοχή. Παιδέψτε το λιγάκι και ίσως καταλάβετε ποιον εννοώ..."


6 σχόλια:

lost είπε...

Μπα, τον Κόλλια εννοεί... Wanna bet;

Unknown είπε...

Ο κυρ-Γιάννης δε θέλει μπλεξίματα, έχει και πικρή εμπειρία απ'την προηγούμενη θητεία του ;)

Αν και πλέον απ'τον Socrates όλα τα περιμένω, ακόμα και να θυμηθεί τον Λίμπρεχτς :P

George είπε...

ΛΙΝΕΝ Ή ΝΤΟΥΣΑΝ. Εύκολοι, φθηνοι, δεν ζητανε μεταγραφες και αμα λαχει φευγουν χωρις αποζημιωση....για να ερθει ο τακης παλι!!!

1 μηνα USA και μετα Μύκονο....προεδρε εχει να πεσει πολυ φουμο στις εκλογες τους ερασιτεχνη...

Ανώνυμος είπε...

Λες να ξαναφέρει τον Σόλιντ; Σοβαροί να είμαστε...Τι Προτασόφ και μ@λ... Αν είναι να πάρει κανέναν τέτοιο καλύτερα Λίνεν ή Μπάγεβιτς. Τουλάχιστον να έχουμε προπονητή.

Ανώνυμος είπε...

Sollied apokleietai, exei kleisei idi sti Heerenveen. Ki ego Linen vlepo, ta alla pou lene gia Valverde kai Laudrup ta lene gia na poulane fylla. Ypomoni liges meres kai tha mathoume...

Ανώνυμος είπε...

Ο Πουλόπουλος δεν ξέρει τι του γίνεται παίδες. Αυτός παλιά έλεγε για Λίπι και Κίκε Φλόρες.