3 Μαΐ 2008

Λυρισμός...

Προσκυνώ. Υποκλίνομαι σεμνά και ταπεινά μπροστά στο μεγαλείο του λυρισμού που μας προσφέρουν τα πνευματικά παιδιά του Φ.Κ. Ο "Φα-Κως" έχτισε ολόκληρη σχολή... λυρισμού και ποίησης στο "Δικέφαλο". Τι με έπιασε ξαφνικά; Μα... φυσικά ΔΕΟΣ, αντικρύζοντας αυτό το απαράμιλλης ομορφιάς πρωτοσέλιδο :

Για όσους (κυρίως νεότερους) δε γνώρισαν τι εστί "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ" επί "Φρίξου Κώνστα", ένα μικρό δωράκι : Δύο πρωτοσέλιδα απ'τα μέσα της δεκαετίας του '90 : Ένα απ΄τον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού 3-2 στο στάδιο "Καραϊσκάκη" και άλλο ένα μετά τον τελικό του... Μπάκα. Θαυμάστε :

Πάντα τέτοια...

Υ.Γ. 1 : Ωραίο... performance έδωσε η "πρώτη στα γήπεδα" την Τετάρτη που μας πέρασε. Με πρώτο και καλύτερο τον Τραγανό Δέλλα, που έσπευσε να τα ρίξει όλα στους κακούς ξένους που θέλουν το κακό της ΑΕΚ (βρε λες να τους έβαλε ο Κόκκαλης με το Γκαγκάτση και αυτούς; ). Προ ημερών είχε δηλώσει πως "η Εθνική ομάδα δεν αξίζει αυτό το πρωτάθλημα". Θα συμπληρώσω πως δεν αξίζει να έχει για βασικούς κάποιους... βετεράνους αμυντικούς σα την πάρτη του. Έχει μεγάλο γέλιο πάντως να διαβάζει κανείς πρωτοσέλιδα "κίτρινων" εφημερίδων αυτές τις ημέρες : Αν πιάσει κάποιος να διαβάσει τα πρωτοσέλιδα απ'τις 30/03 μέχρι και σήμερα, θα συμπεράνε εύκολα οτι μιλάνε για τρείς διαφορετικές ομάδες.

Υ.Γ. 2 : Αν φέτος οι διαιτητές έδιναν το 1/4 απ'τα πέναλτι που έχουν κάνει οι Δέλλας και Παπασταθόπουλος, η ΑΕΚ θα'χε κάνει ρεκόρ στα... εις βάρος της πέναλτι.

Υ.Γ. 3 : Δάσκαλε Αλέφα, έχεις μάτι λέμε. Αργός ήταν ο Τουρέ και έπρεπε να φύγει, τιτίκα και ο Ίβανσιτς όπως δήλωσες πρόσφατα. Βρε άμα τον πάρει ο Κόκκαλης τον Αυστριακό, να δω τι θα βγαίνεις να λες στο "Φως" μετά...



Χρόνια πολλά και καλά σε όλους :)


Δεν υπάρχουν σχόλια: