8 Μαΐ 2008

Τρελλαmentos...

Η ρήση "είναι τρελλός, είναι τρελλός ο πρόεδρος" βρίσκει την... κυριολεκτική εφαρμογή της στο πρόσωπο του Σωκράτη Κόκκαλη.

Πέρυσι το καλοκαίρι ανέθεσε στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, τον Τάκη Λεμονή, να παραστήσει τον προπονητή / τεχνικό διευθυντή και αυτός αρχίζει να κάνει πλάνα με Μακελελέ, Πιζάρο, Μπουρντίσο και άλλους που έχουμε γράψει δεκάδες φορές και δεν ωφελεί να τους λέμε κάθε φορά. Ο Κόκκαλης αρχίζει να έχει επαφές με Τουντσάϊ / Μακελελέ και αίφνης, ανακοινώνει αναδιάρθρωση του Δ.Σ. του Ολυμπιακού στις 14/06/2007, με τον Πέτρο Κόκκαλη να αναλαμβάνει ρόλο διευθύνοντα συμβούλου και τον Ίλια Ίβιτς το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Σέρβος είχε υπογράψει πέρυσι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι περίπου 600.000 ευρώ ετησίως. Πάει ο - όποιος, τέλος πάντων - σχεδιασμός του Λεμονή, έρχεται ο Ίβιτς, πετάει τη λίστα Λεμονή στα σκουπίδια και παίρνει άλλους παίκτες από αυτούς που ζήταγε ο προπονητής. Τέλος πάντων, σε γενικές γραμμές η πορεία του Ίβιτς κρίνεται επιτυχημένη, αν και υπήρχαν ενστάσεις οτι θα μπορούσε να ήταν και πολύ καλύτερη. Βέβαια έχει το ελαφρυντικό οτι ήρθε στον Ολυμπιακό με το... ξεκίνημα της προετοιμασίας και ενώ ο Λεμονής είχε συνεναίσει ούτε λίγο ούτε πολύ στην αποδέσμευση σχεδόν μιας... εικοσάδας ποδοσφαιριστών.

Εκεί λοιπόν που ο Κόκκαλης πέρασε "στον πάγκο" μαζί με τον πιστό του συνεργάτη Γιώργο Λούβαρη για να τους διαδεχτεί το δίδυμο Πέτρου - Ίλια, ήρθε η χθεσινή σύσκεψη που (απ)έδειξε για άλλη μια φορά οτι ασχέτως μοντέλων, ο Κόκκαλης θα κάνει ότι γουστάρει, ότι και να λένε οι άλλοι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ λοιπόν, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε από το πρωΐ της Τετάρτης (7/5) στα γραφεία του Ολυμπιακού όπου ενημερώθηκε για θέματα οικονομικής φύσεως και το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η "σύσκεψη κορυφής" με την παρουσία των Πέτρου Κόκκαλη, Γιάννη Χρυσικόπουλου και Ίλια Ίβιτς με θέμα συζήτησης το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων στο θέμα προπονητή. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής πρότεινε ονόματα από το εξωτερικό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας (τις περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει και προεργαστεί), όμως συνάντησε την άρνηση των διοικούντων που δεν ικανοποιήθηκαν από τις προτάσεις του Σέρβου, με αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία κοινή συναινέσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η επίσημη δικαιολογία είναι η "διαφορετική φιλοσοφία" μεταξύ των δύο πλευρών. Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφέρει πως ο Κόκκαλης εμφανιζόταν δυσαρεστημένος τόσο από κάποιες επιλογές του Ίβιτς σε μεταγραφικό επίπεδο όσο και λόγω της κόντρας του Σέρβου με τον Τάκη Λεμονή, την οποία οι δύο άντρες συντηρούσαν, με αποτέλεσμα να πλήττεται η εικόνα της ομάδας και να επηρεάζεται (κατά τον Κόκκαλη) και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Το πιο ωραίο είναι οτι στη συνέντευξη τύπου της Κυριακής (4/5) ο Κόκκαλης είχε δηλώσει ευχαριστημένος από το νέο μοντέλο διοίκησης του Ολυμπιακού : "Είμαι ευχαριστημένος από τη νέα διοικητική λειτουργία του Ολυμπιακού. Γίνεται πιο τεχνοκρατική, γίνεται σύγχρονη επιχείρηση, γιατί ο Ολυμπιακός πέρα από τον αθλητισμό είναι και επιχείρηση. Νομίζω ότι πέρσι δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, όμως είχαμε και εισπράξεις τόσο από το Champions League όσο και από την πώληση του Καστίγιο. Φέτος θα υπάρξει το διοικητικό συμβούλιο και θα πάρει τις αποφάσεις για τον σχεδιασμό".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτη Κόκκαλη και του Αντιπροέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Πέτρου Κόκκαλη, με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς, με θέμα το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και συμφωνήθηκε, από κοινού, η λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ίλια Ίβιτς. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί τον κ. Ίβιτς για την προσφορά του στην ομάδα".

Αξίζει να σημειωθεί οτι το "ΦΩΣ" σήμερα φιλοξενεί δήλωση του Ίβιτς σύμφωνα με την οποία "εγώ ήθελα προπονητή, ο πρόεδρος ήθελε Σεγούρα". Ιδού :


Δηλώσεις Μώραλη
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, μίλησε στον "SuperΣΠΟΡ FM" για την αποπομπή του Ίλια Ίβιτς, τονίζοντας : "Δεν θα ήθελα να ερμηνεύσω την απορία των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Δεν έφταιξε κάτι στην αποχώρηση του Ίβιτς. Έγινε το ραντεβού για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου μεταξύ των κ. Ίβιτς, Σωκράτη και Πέτρου Κόκκαλη. Είναι προφανές πως υπήρξαν διαφωνίες. Ήταν τέτοιες, που αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε την συνεργασία μας. Είναι ξεκάθαρο. Ο σχεδιασμός αφορά παίκτες, προπονητή. Υπήρξε διαφορετική προσέγγιση, είχε ορισμένες διαφωνίες και όλα οδήγησαν σε αυτό. Δεν χρειάστηκε να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο. Όταν υπάρχει διαφωνία απόψεων δεν είναι απαραίτητο να συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο. Να θυμίσω, ότι δεν είχε γίνει μία συνάντηση για τον σχεδιασμό. Δεν υπήρχε καμιά διαφωνία, δεν είχε γίνει το ραντεβού. Συμβαίνουν αυτά, ο Ίβιτς είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Ολυμπιακό. Ίσως εκείνος και ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ολυμπιακού βλέπουν διαφορετικά την εικόνα της ομάδας του χρόνου. Είναι σαφές ότι η διοίκηση δεν έχει καταλήξει σε κανένα από αυτά τα ονόματα, που ο Ίβιτς είχε επεξεργαστεί. Είναι λίγο πρόωρο να μιλήσουμε για το προφίλ της νέας χρονιάς. Δεν γνωρίζω αν θα υπάρχει νέος τεχνικός διευθυντής του χρόνου. Θα συγκληθεί το Δ.Σ. για να δούμε τι θα γίνει. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι έμπειροι και ώριμοι. Έχουμε δέκα μέρες να προετοιμαστούμε για τον τελικό του Κυπέλλου. Δεν νομίζω η παραπάνω εξέλιξη να κλονίσει την ομάδα. Ίσως να παραξενευτούν, αλλά είναι έμπειροι και δεν θα έχουν πρόβλημα. Μετά τον τελικό θα αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Εφόσον υπήρξε αυτή η αλλαγή, όσα κουβεντιάζαμε περί ονομάτων παικτών και προπονητή. Δεν γνωρίζω αν θα μείνει ο Σεγούρα, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο. Η διοίκηση γνωρίζει και υπάρχει χρονικό περιθώριο να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει".

Και τώρα, τι;
Άγνωστο το τι θα γίνει. Θα διατηρηθεί στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ η θέση του τεχνικού διευθυντή; Θα επιστρέψουμε στο μοντέλο "αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν" της μετά Μπάγεβιτς εποχής; Ή υπάρχει άλλο πλάνο; Ήδη, πάντως, ακούγεται το όνομα του Κριστιάν Καρεμπέ για τη διάδοχη κατάσταση, όπως ακούγεται κάθε χρόνο απ'το καλοκαίρι του 2004 μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν τέσσερις εκδοχές :

1) Ο Κόκκαλης έχει κλείσει ήδη "καλό όνομα" προπονητή (στυλ Τερίμ π.χ.) που δε δέχεται να δουλέψει με τεχνικό διευθυντή και θέλει να έχει το γενικό κουμάντο.

2) Ο Κόκκαλης έχει κλείσει / είναι κοντά στο να κλείσει προπονητή που σκοπεύει να του αναθέσει αρμοδιότητες προπονητή / τεχνικού διευθυντή (όπως είχε κάνει επί Μπάγεβιτς και όπως πήγε να κάνει πέρυσι επί Λεμονή).

3) Ο Κόκκαλης εκτίμησε οτι ο Ίβιτς "πήρε μίζες" από κάποιες μεταγραφές οι οποίες κόστισαν ακριβά στο σύλλογο αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα (με μεγαλύτερα παραδείγματα τους Ραούλ Μπράβο, Λεονέλ Νούνιεζ) και σκοπεύει να καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή με κάποιο άλλο πρόσωπο.

4) Ο Κόκκαλης τα'χει κάψει εντελώς και νομίζει οτι ο Παναθηναϊκός θα'χει κάθε χρόνο τα ίδια χάλια, οπότε με όποιο προπονητή και βάλει στον πάγκο, το πρωτάθλημα το'χει στο τσεπάκι.

Υπάρχει φυσικά και η λύση "Τεχνικός διευθυντής ο Σάββας Θεοδωρίδης". Οπότε τα πράγματα θα'ναι πολύ πιο απλά. Θα λέει ο Κόκκαλης "τι παίκτες να πάρουμε Σάββα;". Θα απαντάει ο Σάββας "παίκτες; Μα τι λές πρόεδρε; Ομαδάρα έχουμε, τι να τους κάνεις;" και θα ζουν αυτοί καλά κι εμείς... γάμα τα.

Τι εκτιμούμε οτι θα γίνει
Σωκράτης Κόκκαλης 04/05/2008 : "Κάθε χρόνο γινόμαστε καλύτεροι, δεν μπορούμε όμως κάθε χρόνο να παίρνουμε 15 παίκτες γιατί θα γίνουμε κέντρο διερχομένων. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Εμείς ανάλογα μ' αυτά που θα μας εισηγηθούν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής και θα αποφασίσουμε. Επειδή λένε ότι κάνω κάποιες επεμβάσεις και εγώ δεν είμαι κανένας άσχετος και γι' αυτό κάνω κάποιες επεμβάσεις. Εμείς πέρσι αναθέσαμε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ίλια Ίβιτς. Εμείς φέραμε τον Ίβιτς στην Ελλάδα σαν παίκτη. Αποκλείεται να φέρουμε πολύ μεγάλο όνομα προπονητή. Επειδή δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, θα αλλάξουμε αυτή την τακτική. Φέτος υπήρξε κίνδυνος να χάσουμε το πρωτάθλημα και εγώ ήθελα να γίνει πιο νωρίς την αλλαγή του Λεμονή, όμως κάποιοι μου έλεγαν να περιμένω το ματς με την Τσέλσι, αλλά την... φάγαμε με τον Αστέρα. Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει ότι παίζει ένα σύστημα, θα έχει μία ομάδα και ο προπονητής το μόνο που θα μπορεί να φέρει είναι το πολύ ένα βοηθό".

Συμπέρασμα : Καταργείται η θέση του τεχνικού διευθυντή, ΕΓΩ θα φέρνω όποιον παίκτη θέλω, ΕΓΩ θα αποφασίσω το σύστημα της ομάδας και προπονητής θα είναι ο Χοσέ Σεγούρα, εκτός κι αν στον τελικό του κυπέλλου ο Άρης μας... κεράσει όπως κέρασε εχθές την ΑΕΚ. Με λίγα λόγια, όπως θα'λεγε κι ο Αλέφας, "Αντίο Ζωή"...

Υ.Γ. 1 : Γράφει ο "κύριος πρόεδρος" στον "Πρωταθλητή" : "Η ιδέα να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Νινιάδης δεν έχει ακόμη εγκαταλειφθεί. Κι ας έχει τις αναστολές του ο Αντρέας". Νινιάδης τεχνικός διευθυντής; Ο άνθρωπος που βρήκε αριστερό μπακ από ομάδα Β' Κατηγορίας της Βραζιλίας με 2.000.000 ευρώ; Τώρα θα πείτε οτι είμαστε άδικοι, ο Λεονάρντο είναι "τεφαρίκι". Λάθος. "Τεφαρίκι" είναι κάποιος που πληρώνεις κοψοχρονιά και σου βγαίνει παίκταρος. Όπως ο Τουρέ, που πριν δύο χρόνια τον πλήρωσες 1.000.000 και τώρα παίζει βασικούρα σε κοτζάμ Μπαρτσελόνα. Κατά τα άλλα ήταν ακατάλληλος ο Ίβιτς γιατί έκανε ακριβές μεταγραφές...

Υ.Γ. 2 : (Άσχετο) - Καλά, ρε Ριβάλντο, για να γίνει... accomplished η... promise που σου'χε δώσει (συγχώρα με Θεέ μου) ο... Θεός, να κερδίσεις δηλαδή τον Ολυμπιακό, τι αντάλλαγμα έβαλες; Είπες "ας κερδίσω τον Ολυμπιακό με μεγάλο σκορ και ας χάσω με το ίδιο σκορ όλα τα άλλα παιχνίδια";14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μετά το ξεβράκωμα του Λεμονισμού πρέπει να σκεφτείς(-ούμε) να ξεκινήσεις(-ουμε) νέα εκστρατεία για το ξεβράκωμα του Σωκρατισμού; (άλλως: Κασκαντερισμού, Κοκκαλισμού κτλ κτλ)... Τι λες;

Pesetero είπε...

Έτσι όπως πάει, δε θα περιμένουμε καν τη νέα σεζόν. Απ'την επομένη του τελικού με τον Άρη θα ξεκινήσει...

kos7 είπε...

αν στο τελικό η ομάδα είναι ανταγωνιστική και καταφερει να πάρει τη κούπα, τότε ο σεγκούρα μένει 1000%, αν έχουμε τίποτα ντόρτια όπως με τον ΠΑΟΚ, ίσως ο προεδρας αλλάξει απόφαση....

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να φάμε τεσσάρα στο κύπελο μπας και σοβαρευτεί ο Σωκράτης, αλλά μου φαίνεται τον έχει χτυπήσει γεροντική ανία ...

Pesetero είπε...

Προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω τι σκάλωμα έχει φάει ο Σωκ με το Σεγούρα. Ο τύπος είναι αστείος, κάθε μέρα "βάζει τις φωνές" και το πόσο τον υπολογίζουν οι παίκτες του φάνηκε απ'το πως έπαιξαν εχθές με το Λεβαδειακό. Εδώ μέχρι και ο Ισπανός καραφλοδαίμονας τον "κάρφωσε" στη συνέντευξη στο "Φως".

winston είπε...

Μήπως να περιμέναμε να δούμε τι θα κάνει ο Κόκκαλης; Γιατί αμέσως βιάζεστε να καταδικάσετε τις αποφάσεις του; Εγώ με 5 - 10 ανθρώπους που έχω μιλήσει από χθες όλοι συμφωνούν με την απόφασή του να διώξει τον Ίβιτς... Μαζί κι εγώ (αλλά ποιος χέστηκε για το τι λέω εγώ). Πέρυσι, αν θυμάστε, όταν είχε διώξει τον Ριβάλντο όλοι λυσσάξανε και γαμήσανε και τη φιέστα... (μισό γήπεδο γιουχάϊζε και το άλλο μισό κοίταγε να κατευνάσει τα πνεύματα...). Φέτος γίνεται της πουτάνας με τον Ριβάλντο και ο Κόκκαλης δικαιώνεται... Ας δούμε πρώτα τι θα κάνει κι ας αφήσουμε τις προβλέψεις για τον Πιτ Παπαδάκο....
Εγώ πάντως (και όχι μόνο εγώ) τον εμπιστεύομαι.

Pesetero είπε...

Η απόφαση του να διώξει τον Ίβιτς δεν είναι το λάθος και το κατακριτέο σε αυτή την περίπτωση. Το λάθος και το κατακριτέο είναι η πρόθεση του να κρατήσει το βοηθό του Λεμονή για πρώτο προπονητή, μια πρόθεση που "βγαίνει" απ'το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και μέσες-άκρες (τι... μέσες άκρες δηλαδή, φως φανάρι ήταν) αυτό άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξη τύπου ο Κόκκαλης. Ώρες ώρες δε τον καταλαβαίνω αυτό τον άνθρωπο, ειλικρινά...

Anasto είπε...

Το θέμα για εμάς, δεν είναι αυτή καθεαυτή η απόφασή του να διώξει τον Ίβιτς, αλλά το πως και το πότε οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, από τη στιγμή που κατά το καθιερωμένο ετήσιο διάγγελμά του ("α λα Κάστρο") την Κυριακή, φάνηκε να στηρίζει το Σέρβο.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κακώς τον "έφαγε" και με κάκιστο τρόπο, αλλά ας περιμένουμε πρώτα να δούμε τι έχει στο απρόβλεπτο μυαλό του ο παμπόνηρος πορνόγερος. Τα αποτελέσματα έχουν δείξει ότι κάθε κίνηση του
Προέδρου που ο κόσμος θεωρεί απονενοημένη, στο τέλος δικαιώνεται και με το παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τη δικαίωση του Ριβάλντο είναι επιχείρημα για γέλια ρε παιδιά. Δηλαδή καλά έκανε και τον έδιωξε πέρυσι γιατί ΘΑ μας έβριζε? Ήξερε ο Κόκκαλης εκ των προτέρων ότι ο Ριβάλντο θα μας έβριζε? Προφανώς δεν παίρνω το μέρος του Ριβάλντο για τα όσα είπε αλλά μην χάφτουμε και τις παπαριές του ματζικ. Εγώ πάντως τον Κόκκαλη δεν τον εμπιστεύομαι πλέον. Είναι τόσο απρόβλεπτος και τόσο κυκλοθυμικός που πολύ σύντομα θα τρώμε πόρτα από όλους τους προπονητές της ευρώπης. Θα βγει η βρώμα ότι υπάρχει ένας τρελός στον Ολυμπιακό που κάνει ότι θέλει και μετά δε θα βρίσκουμε προπονητή με τίποτα εκτός από λαμόγια και απελπισμένους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κόκκαλης τώρα δικαιώνεται...

Δύο-τρεις σκέψεις:

1) Βούτυρο στο ψωμί του ο Ρίμπο. Είχε φανεί από την περίφημη κλαψοσυνέντευξή του πέρσι που γκρέμισε την όποια εικόνα του. Μολονότι όμως φάνηκε από τότε η γελοιότητα του ανδρός, η "θύρα 7" και οι άλλοι κραζαν, με αφορμή τα "δάκρυα" του Ρίμπου. Ότι η ομάδα είναι oneman show του απερίγραπτου προέδρου δεν το λέει κανείς...

2) Όποιος έχει ζήσει τα «πέτρινα» δεν αντέχει ούτε αυτό το "μοντέλο διοίκησης" ούτε το δόγμα "να παίρνουμε κούπες με κάθε τρόπο". Ο αγώνας δε δικαιώνεται πάντα εκ του αποτελέσματος. Στο κάτω κάτω είναι άλλο πράγμα ο πόλεμος εξουσίας για τον έλεγχο του παρασκηνίου και άλλο το τι ομάδα θέλουμε, τι μπάλα θέλουμε να βλέπουμε κτλ.

3) Ακόμα και αν ο Τσεκούρας πάρει το Ch. L., γεγονός παραμένει ότι η ιστορία του Ολυμπιακού δεν αντέχει να εξευτελίζεται τοιουτοτρόπως...

[Βιαστικά - Βιαστικά...]

winston είπε...

Ίσα ίσα που αυτά που είπε για τον Ίβιτς την Κυριακή έδειξαν σε αρκετό κόσμο ότι θα τον έδιωχνε. Σε συζητήσεις που κάναμε με κάτι φιλαράκια βάζαμε στοιχήματα για το πότε θα τον έδιωχνε τελικά (πριν τον τελικό Κυπέλλου ή μετά). Και μην πιστεύετε πάντα ότι διαβάζετε. Στα τέτοια μας για το ρεπορτάζ. Το τι έγινε πραγματικά, μπορεί και να μη το μάθουμε και ποτέ. Είπε ο Ίβιτς και έκανε ο Ίβιτς και μα μου σου του...
Την ουσία μόνο μεταξύ τους την ξέρουνε.

Jim είπε...

Ρε παιδιά, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Κόκκαλης, μάλλον ούτε ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει καλά-καλά τι θα κάνει. Όμως κάτι δε μου πάει καλά σε αυτή την ιστορία. Η παραμονή Σεγκούρα στον πάγκο-όπως φαίνεται μέχρι στιγμής- κατά τη γνώμη μου προαναγγέλλει και το τι θα συμβεί στο μεταγραφικό μέτωπο.
Το να τολμήσει να ζητήσει ο Σεγκούρα; Ακόμη κι αν του πει "πάρε αυτούς που έχουμε και συνέχισε", ο άνθρωπος θα σκύψει το κεφάλι και θα συνεχίσει. Δεν έχει το ανάστημα να πει "θέλω παίχτες".
Δηλαδή να φτάσουμε στο σημείο να παρακαλάμε να διασυρθούμε στον τελικό μήπως και πάρουμε προπονητή; Τι ρεζιλικι είναι αυτό;

Ανώνυμος είπε...

1) Ο Κόκκαλης έχει κλείσει ήδη "καλό όνομα" προπονητή (στυλ Τερίμ π.χ.) που δε δέχεται να δουλέψει με τεχνικό διευθυντή και θέλει να έχει το γενικό κουμάντο.


Αυτο νομιζω οτι το ξεκαθαρισε αρνητικα ο Κοκκαλης. Δεν προκειται να παρει προπονητη που να κανει γενικο κουμαντο ογιατι θα του "διαλυσει το μαγαζι".

Απο κει και περα, ο ανθρωπος ειπε ξεκαθαρα οτι θα ανοιχτει μονο εαν ανοιχτει και ο βαζελος. Δηλαδη γραμμενο τον εχω τον Ολυμπιακο και τις σωστες βασεις. Αφου παιρνω το πρωταθλημα με τοσα ευρω, τοσα ευρω θα συνεχισω να βαζω. Δεν εχει στοχο τιποτα μα τιποτα παραπανω απο το πρωταθλημα.

Ανώνυμος είπε...

Τι γκρίνια και αχαριστία είσαστε όλοι...
Τι μαλακίες είναι αυτές ρε;
Αυτό είναι που είσαστε Ολυμπιακοί;
Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα ωρέ...
Τσαμπουκάς και δε μασάμε πουθενά...
Καλά έκανε ο Κόκκαλης...
Ή μήπως είδατε να έχει πέσει ποτέ έξω;
Σας στενοχώρησαν πολύ τα 11 πρωταθλήματα που σας έφερε με τις αποφάσεις του,ε;
Τόσες φορές σας έχει απογοητεύσει με τις αποφάσεις του, καμία χαρά δεν θα σας έχει δώσει αυτή η ομάδα,ε;
Και θέλετε να λέγεστε και γαύροι...
Αυτό είναι τιμή ρε... Όχι φακιόλι!
Άι σιχτίρ... Αν δεν σας αρέσει να αλλάξετε ομάδα... Γκρινιάρηδες έχουν μόνο οι άλλοι!