5 Μαΐ 2008

Ντέμη... Ρίμπο... πείτε "αλεύρι"...

Ο Σωκράτης Κόκκαλης προανήγγειλε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Ντέμη Νικολαΐδη και του Ριβάλντο για τα όσα δήλωσαν με στόμφο στις 22/04/2008 στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ο μεν Ντέμης Νικολαΐδης είχε δηλώσει πως "ο Γκαγκάτσης έκανε δώρο το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί θα δουλεύει μετά", ενώ ο Ριβάλντο βγήκε και είπε πως "αμφισβητεί τα τρία πρωταθλήματα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό, γιατί έβλεπε και άκουγε οτι πολλοί υπάλληλοι της ΕΠΟ δούλευαν για τον Ολυμπιακό".

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει με εξώδικο απ'τον πρόεδρο και τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να ανακαλέσουν τα όσα ψευδή δήλωσαν για να μην οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια, αλλά ο Νικολαΐδης επέστρεψε το εξώδικο ως "προσβλητικό για την ΑΕΚ". Ο δε Ριβάλντο, έκανε μια μικρούλα κωλοτούμπα, λέγοντας οτι "αυτός μιλάει μόνο στα γήπεδα".

Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε την προειδοποίηση πραγματικότητα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του δικηγόρου της, Παναγιώτη Μιχαλολιά κατέθεσε τη Δευτέρα αγωγή κατά των προαναφερθέντων, ζητώντας αποζημίωση ύψους 5 εκατ. ευρώ, λόγω ηθικής βλάβης. Αναλυτικά:

"Σήμερα, 5/5/2008, κατετέθη από την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της Παναγιώτη. Γ. Μιχαλόλια, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, αγωγή αποζημίωσης ύψους 5.000.000 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης κατά του ποδοσφαιριστή Rivaldo Vitor Borba Ferreira και του Νικολαΐδη Θεμιστοκλή, δια τα όσα εκείνοι συκοφαντικά δια των δηλώσεων τους απηύθυναν κατά της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με προσβλητικές, δυσφημιστικές φράσεις, εκφράσεις και χαρακτηρισμούς τους, που γνωστοποιήθηκαν σε ευρύτατο κύκλο προσώπων, τόσο πανελλαδικώς όσο και ανά τον κόσμο, αλλά και σε διεθνείς αθλητικούς οργανισμούς και σε Ελληνικές και ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες".

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ακόμα δεν έχει μιλήσει. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, ο Ριβάλντο έκανε... τριπλή κωλοτούμπα και το'ριξε στο καταραμένο Αλτσχάϊμερ και στον κακό Κόκκαλη που φαντάζεται πράγματα και σκαρώνει σενάρια. "Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρέπει να αποδείξει ότι είπα όλα αυτά για τα οποία με κατηγορεί. Ότι λέω, τα λέω μπροστά στις κάμερες. Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι της ΑΕΚ το όλο ζήτημα. Αν θέλουν, ας κάνουν αγωγές" είπε ο Βραζιλιάνος και... καθάρισε.

Επειδή ο Ριβάλντο δείχνει να βρίσκεται στα πρώτα στάδια του Αλτσχάϊμερ, ας του φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη...

Το πιο ωραίο θα'ναι τελικά να καταθέσει... μηνύσεις η ΠΑΕ ΑΕΚ στις "κιτρινόμαυρες" εφημερίδες για τα... ασύστολα ψεύδη που εκτόξευσαν και έπληξαν το κύρος της ΑΕΚ. Απ'αυτούς όλα να τα περιμένεις βέβαια...

Η δική μας τοποθέτηση : Αν αυτά που λένε οι Νικολαΐδης - Ριβάλντο μπορούν να στηριχτούν με στοιχεία και επώνυμες καταγγελίες και όχι παπαρολογίες, τότε πολύ καλά θα κάνουν να προσκομίσουν τα όποια στοιχεία τους ενώπιον της δικαιοσύνης. Και μάγκες θα βγούν, και εμείς θα κράξουμε τον Κόκκαλη και θα γίνουν μεγάλα γλέντια αν κάτι τέτοιο είναι υπαρκτό. Άν όμως, όπως φαίνεται, πρόκειται για τις συνήθεις κορώνες κατά του Κόκκαλη και του Ολυμπιακού προκειμένου να καλύψουν τις δικές τους αποτυχίες, τότε ας κάνουν σιγά σιγά οικονομίες για να πληρώνουν το τίμημα. Και το μόνο σίγουρο είναι οτι αν ο Ντέμης ηττηθεί και σε αυτή τη μάχη, δε θα παριστάνει τον πρόεδρο-σωτήρα της ΑΕΚ για πολύ ακόμα...



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον καμαρώσατε τον πρόεδρο σας χτες? Καιρός να αποσυρθεί - μόνο λύπηση προκαλεί..

Ανώνυμος είπε...

Χίλιες φορές αυτός που "προκαλεί τη λύπηση μόνο", παρά "προεδράρες" στυλ Νικολαΐδη που εμφανίζονται ως σωτήρες και κριτές των πάντων, χωρίς να'χουν πληρώσει ούτε καφέ στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πως τον πίνει τον καφέ του ο Νικολαίδης - έχουμε πιεί όμως όλοι μας πικρό καφέ καλύπτοντας τις τρύπες από τις μίζες του "εθνικού προμηθευτή"

Anasto είπε...

Ενώ με το Άρθρο 44 και κέρδισε το δημόσιο συμφέρον και πίνουμε όλοι γλυκό φρεντοτσίνο...
Άσε μας ρε φουκαρά και πήγαινε σε κάνα Lidl που έχει προσφορά 5€ τα 30 πακέτα μυξομάντηλα, να κλάψετε παρέα με το Ρίμπο και τη Βροχοπούλου.

Ανώνυμος είπε...

Για την προσφορά θα το σκεφτώ λόγω κρυώματος - όσο για το Ρίμπο όσο είναι στην ΑΕΚ θυμάμαι μόνο να τα χώνει.. ό,τι θυμάσαι εσύ ανήκει στη σφαίρα της απογοήτευσης από το χωρισμό σας. Με το 44, αν θελήσεις να το ψάξεις κάποτε, το δημόσιο έχασε τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα αλλά κέρδισε τα έσοδα από το ΟΑΚΑ και το ΦΠΑ και δεν τα έχασε άλλωστε όλα από μια πιθανή χρεωκοπία. Κάτι σαν τη μακρόχρονη χαριστική ρύθμιση για τα κοσκωτικά δηλαδής