16 Σεπ 2008

Κώστας Αντωνίου, ένας "Διευθυντής Ποδοσφαίρου" με... ευφράδεια...

Κόψε φάτσα να βγάλεις συμπέρασμα...

Η Ελληνική γλώσσα είναι φτωχή για να περιγράψει το μεγαλείο του διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Κώστα Αντωνίου. Ο άνθρωπος που κρατά ψηλά τη σημαία του μονοψήφιου δείκτη I.Q. και του εγκεφαλογραφήματος που ορίζει την ευθεία γραμμή, έκανε (πάλι) δηλώσεις, αυτή τη φορά στο ραδιόφωνο του NovaSport-FM. Αφού μίλησε για τον αποψινό αγώνα της ομάδας του με την Ίντερ, έκανε δηλώσεις για να "πικάρει" τον Ολυμπιακό :

"Βλέποντας σήμερα τον Τύπο είδα και κάποια πράγματα που με στενοχώρησαν. Είδα δημοσιεύματα για τον Ολυμπιακό, που τυγχάνει τόσο κακής αντιμετώπισης, ενώ τώρα τον κυνηγούν και οι τηλεκριτικοί. Επειδή εμείς σαν Παναθηναϊκός θέλουμε υγιές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, συμπαριστάμεθα στον Ολυμπιακό. Εμείς πιστεύουμε πως το παιχνίδι πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο από παίκτες και προπονητές. Είμαστε μαζί τους για να προστατέψουμε το ευ αγωνίζεσθαι. Αν αδικούνται κάπου, θα φωνάξουμε κι εμείς μαζί τους".

Αγαπητέ Κώστα Αντωνίου, επειδή η μνήμη σου είναι ανύπαρκτη (φυσικό επακόλουθο του χαμηλού I.Q. πάντως, δε σε κακίζουμε) και επειδή επαίρεσαι για την ανύπαρκτη ανωτερότητα της ομάδας σου σε τέτοια θέματα, σου παραθέτω τις δηλώσεις σου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ : "Η απόφαση που πήρε ο διαιτητής στη φάση του 45? έπαιξε σημαντικό ρόλο. Από αυτό που είδα στην τηλεόραση, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό. Δεν είναι δυνατόν με τέτοιες αποφάσεις να κρίνονται παιχνίδια και να χάνονται βαθμοί. Ελπίζω στη συνέχεια να είναι καλύτεροι. Αν όντως κρίνουν οι αρμόδιοι για τους διαιτητές ότι αυτό ήταν ένα λάθος, τότε θα πρέπει ο υπαίτιος να τιμωρηθεί αυστηρά, να διαγραφεί από τους πίνακες". Όπερ και εγένετο... Υπεράνω ο Αντωνίου λέμε...

Με τη σειρά μας, συμπαριστάμεθα στον Κώστα Αντωνίου και δηλώνουμε πως μαζί τους για να προστατέψουμε το ευ αγωνίζεσθαι. Αν αδικούνται κάπου, θα φωνάξουμε κι εμείς μαζί τους.

Και για να μην ξεχνιόμαστε :

"Στον Παναθηναϊκό δε γυρίζω ούτε νεκρός! Αυτό είναι ξεκαθαρισμένο"

Υ.Γ. 1 : Ο Σάββας Θεοδωρίδης πάντως δεν... έχασε χρόνο και λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις Αντωνίου, βγήκε κι αυτός στο ραδιόφωνο του NovaSport-FM και απάντησε : "Θεωρώ άνανδρα αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνω τον καημό τους τόσα χρόνια. Εμένα μου αρέσει να με βλέπει ο άλλος όταν μιλάω. Δεν με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι αυτοί. Τους αφήνω στον πόνο τους. Δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν τις δηλώσεις μου. Η κριτική αυτών των ατόμων δεν με ενδιαφέρει. Ο καθένας έχει γράψει την ιστορία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτές οι εξυπναδούλες όχι σε μένα. Τα παρακολουθώ όλα. Ούτε που ασχολούμαι με αυτούς και τους διαγράφω. Ας κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδα κι ας αφήσουν τη διαιτησία".

Υ.Γ. 2 :
Τίποτα πιο αηδιαστικό απ'τους κωλοτούμπες, που τώρα γλείφουν εκεί που έφτυναν παλαιότερα... Κώστα Αντωνίου, ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός που δε μόλυνες την ένδοξη ερυθρόλευκη φανέλα εν τέλει.

Υ.Γ. 3 : Τι μιλάς αφού δεν ξέρεις Ελληνικά καλά καλά; Ο... Μπάγεβιτς και ο Γκμοχ μοιάζουν ρήτορες μπροστά σου.

Υ.Γ. 4 : Αναμένουμε τις δηλώσεις Αντωνίου μετά τον μεταξύ μας αγώνα. Αν δε τον έχουν απολύσει μέχρι τότε...

Υ.Γ. 5 : Το σεβασμό που τρέφουν για τον... Ευρωπαίο Παναθηναϊκό οι άλλες ομάδες της Ευρώπης κατέδειξε γλαφυρότατα ο Ζοσέ Μουρίνιο, που παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου με φορμίτσα και παντόφλες. Καλά που δε παρήγγειλε και κανένα σουβλάκι...

Υ.Γ. 6 : Ο άλλος πάλι, ο Χενκ Τεν Κάτε, σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει τους παίκτες του ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ιντερ, τους εξέπληξε ανακοινώνοντας την απόφασή του να πάνε όλοι μαζί για καφέ στο Πόρτο Ράφτη. Πονηρός ο Ολλανδός, σου λέει είναι πιθανό να ακολουθήσουν... ερωτικές περιπτύξεις το βράδυ, τουλάχιστον να'χουμε πιεί το καφεδάκι μας πρώτα...

Υ.Γ. 7 : Το νου σας, ρεμάλια, σήμερα με τους Δανούς. Ψαροχώρι, ψαροχώρι, αλλά μη τυχόν και δε γυρίσετε με το "διπλό"...


Δεν υπάρχουν σχόλια: