2 Απρ 2008

"Δάκρυσε ο Τζόλε και είπε τρέμοντας..."

Ο μέγας Djole The Impaler, κατά κόσμον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, υπό την απειλή του... λιντσαρίσματος απ'τους εξαγριωμένους οπαδούς μετά το... κατόρθωμα της Κυριακής, βγήκε στην αντεπίθεση για να φυλάξει τον κώλο του και την υστεροφημία του. Γνωρίζει πολύ καλά οτι ο κόσμος του "τη φυλάει" από πρόπερσι, μετά τον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (*).

Βγήκε λοιπόν ο Djole και "έδωσε" φόρα-παρτίδα τον κόσμο όλο. Θαυμάστε τι είπε, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "ΦΩΣ" (εξ'ου και το απόκομμα) :

"ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΤΖΟΛΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ :
Φυτό ήμουν! Οι εξετάσεις έδειξαν οτι ήμουν για να πέσω σε κώμα! Δε φταίμε μόνο εμείς... Και σε άλλα παιχνίδια δε μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας. Και μας παραμύθιαζαν οτι δεν έχουμε τίποτα. Στα αρχ...α μου και αν τα γράψουν οι εφημερίδες. Εγώ θα πώ την αλήθεια * ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΡΩΤΗ φορά, μετά από 12 χρόνια ο αρχηγός και έριξε το γάντι σε όλους τους παίκτες, ξένους κι Έλληνες * Εννοείται οτι εμείς θα το πάρουμε. Εγώ δεν ανέχομαι να μου κάνει ο Ριβάλντο "τέσσερα". Μας κέρδισε μια φορά η ΑΕΚ. Δυό μέρες δεν έχω κοιμηθεί. Είμαστε Ολυμπιακός και συζητάμε για το αν θα κερδίσουμε τρία ματς στο πρωτάθλημα; Φυσικά και θα τα πάρουμε. Και το κύπελλο θα πάρουμε. Ας είμαι όπως είμαι, όσα έστω και μπορώ, τα δίνω. Ξέρω οτι με λένε παιδί της διοίκησης, αλλά δε με νοιάζει. Γιατί ξέρω οτι την πονάω την ομάδα. Τι πάει να πεί να φτιάξουμε ομάδα και θέλουμε χρόνο. Με την καραμέλα της καλής πορείας στην Ευρώπη και οτι φτιάχνουμε ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι για να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα".

Και συμπληρώνει το ρεπορτάζ : "Τα ίδια και χειρότερα με τον Τζόρτζεβιτς ο Στολτίδης, όπως έδειξαν τα τεστ. Έφτασε στα όρια της αναιμίας! Πτώμα και οι Λεντέσμα, Κοβάτσεβιτς".

Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, όπως παρουσιάζονται στο ρεπορτάζ; Αν κρίνουμε απ'την εικόνα της ομάδας απ'το Δεκέμβρη και μετά, είναι. Σίγουρα ο Τζόρτζεβιτς προσπαθεί να καλύψει τον κώλο του και τους συμπαίκτες του, γιατί ο προπονητής "φαγώθηκε" ήδη,ι ο senor Segura δε μπορεί να κατηγορηθεί επειδή του ανέθεσαν να γίνει πρώτος προπονητής για πρώτη φορά στην καριέρα του, οπότε η μήνι του κόσμου στρέφεται πλεόν κατά των παραχαϊδεμένων και ακριβοπληρωμένων παικτών. Οι μέρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες : Σήμερα μας περιμένει ο Θρασύβουλος στο γήπεδο της Φυλής και κάνει όνειρα για πρόκριση. Την Κυριακή υποδεχόμαστε τη Λάρισα του - κατά τα λεγόμενα νέου προπονητή της ΑΕΚ - Δώνη στο Καραϊσκάκη, σ'εναν αγώνα που ή θα βάλει τις βάσεις για το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα ή θα κάνει τον Πειραιά... Αφγανιστάν.

(*) Αν και δεν έχει ποτέ αποδειχτεί, είναι κοινώς γνωστό πως στις παραινέσεις παικτών με τη λήξη του αγώνα Ατρομήτου - Ολυμπιακού για να πάνε να χαιρετήσουν τον κόσμο, ο Τζόρτζεβιτς αποκρίθηκε "σιγά μη πάω να χαιρετήσω τα μουνόπανα". Απο τότε έχει μπεί "στο μάτι" (μεγάλης) μερίδας του κόσμου.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxa sostos. to egrapse kai enas allos filos sto olyfc.wordpress.com. o tzole den peithei kanena pleon. omos ekanes ena lathos. o kosmos ta exei me to tzole apo to 0-3 me kalithea epi solid. molis o tzole ekane to 0-2 "tin eipe" ston kosmo epeidi fonaze "paikste mpala oe oe oe".

Unknown είπε...

Έχεις δίκιο, όντως η πρώτη (επίσημη) "μανούρα" μεταξύ κόσμου και Τζόρτζεβιτς ήταν στο ματς με την Καλλιθέα. Απλά η φάση με το ματς του Ατρομήτου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ανώνυμος είπε...

Σ' ευχαριστώ φίλε μου για τη δημοσίευση. Είσαι ο μόνος που το έχεις. Παραλίλγο να χαθεί.