23 Απρ 2008

Ένα τραγουδάκι για τους πικραμένους...

Πάλι ρωτάς τί έφταιξε
κι ένα σου δάκρυ έτρεξε
πάλι ρωτάς τί φταίει

Δίνεις μια να σπάσεις το ποτήρι σου
μια κραυγή βγαίνει απ'τα χείλη σου
σαν τρελή χορεύεις και αφήνεσαι
στο τραγούδι μου κομμάτια γίνεσαι

Πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει
εγώ το ξέρω απ'όλους πιο καλά
πονάει όταν σ' αφήνει σαν τη θηλιά σε πνίγει
πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει...

Πάλι γυρνάς απ' τα γνωστά
να ξεχαστείς με δυο πιοτά
με μπαγλαμά που κλαίει.

Δίνεις μια να σπάσεις το ποτήρι σου
μια κραυγή βγαίνει απ' τα χείλη σου
σαν τρελή χορεύεις και αφήνεσαι
στο τραγούδι μου κομμάτια γίνεσαι

Πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει
εγώ το ξέρω απ' όλους πιο καλά
πονάει όταν σ΄ αφήνει σαν τη θηλιά σε πνίγει
πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει...

Πάλι γυρεύεις αφορμή
μια αιτία να βρεθεί
να σηκωθείς να φύγεις

Όμως δεν ξέρεις που να πας
και στα χαμένα θα γυρνάς

Σ'ένα ρεμπέτικο τρελό
παραπατάς απ' το πιοτό
και τον καημό σου πνίγεις

Σ' ένα χορό της μοναξιάς
παραπατάς παραμιλάς
και λίγο λίγο σβήνεις

...Τραγουδάει ο Στέλιος Ρόκκος για τους πονεμένους ΑΕΚτζήδες που ξεχνάνε πολύ εύκολα τι έλεγαν μέχρι πριν λίγες εβδομάδες και για τον "αηδιασμένο" Ριβάλντο υποφέρει απ'τη νόσο του Αλτσχάϊμερ.

Y.Γ. 1 : "12 Μαΐου 2007. Συγκίνηση, δάκρυα, οργή και αντίο. Σε αυτό σκηνικό γίναμε μάρτυρες στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Ριβάλντο, εξηγώντας του λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό: "Δεν φεύγω, με διώχνουν". Ο Βραζιλιάνος σταρ χωρίς να κρύψει την απογοήτευσή του, έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνίας από τον Σωκράτη Κόκκαλη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τον αφήνει ουσιαστικά ξεκρέμαστο. Σχολιάζοντας το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του τόνισε: "Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοιο πράγμα στην καριέρα μου. Μου πρότειναν μείωση αποδοχών της τάξης του 50%" και συμπλήρωσε ότι ο σύλλογος του χρωστάει 390.000 ευρώ. "Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τον Κόκκαλη και πάνω απ’ όλους" είπε προς το τέλος της συνέντευξης, ευχαριστώντας τους φιλάθλους της ομάδας".


GOD ABOVE MONEY... Χα χα χα χα χα...

Υ.Γ. 2 : Αντώνης Πανούτσος στο σημερινό του άρθρο στη "Sportday" :
"Ακουσα τον προβληματισμό από ραδιοφωνικούς παραγωγούς μέχρι και στην ομιλία του Ντέμη Νικολαΐδη προς τους παίκτες: «Πώς, στο διάολο, θα μπορούσε να ξέρει η Καλαμαριά ότι υπήρχε πρόβλημα με τον Βάλνερ; Πώς μπόρεσε να πληροφορηθεί τόσο σύντομα ο Ολυμπιακός το πρόβλημα συμμετοχής του Βάλνερ, ώστε να καταθέσει ένσταση αμέσως μετά το ματς;». Ευτυχώς χάρη στον μυστικό κατάσκοπο της στήλης «Νick the Kid.Κ» το μυστήριο μπορεί τώρα να φωτιστεί. Και οι δύο θα μπορούσαν να μάθουν το μυστικό αν είχαν πρόσβαση στον Super Duper μυστικό φάκελο «ΧΧΧ Nea», με σύγχρονη αναφορά στον ακόμα πιο μυστικό φάκελο «Ε Y2K». Για το αναγνωστικό κοινό ανοίγω τους δύο φακέλους.

«Πρόβλημα προέκυψε με τη μεταγραφή του Ρομάν Βάλνερ στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ενώ ο Μάκης Κατσαβάκης ζήτησε να αποκτηθεί ο Αυστριακός επιθετικός, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στις τρεις προπονήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα με τον Απόλλωνα, όταν άρχισε η διαδικασία για την απόκτησή του διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να γίνει, αφού έχει υπογράψει ήδη δύο συμβόλαια με δύο διαφορετικές ομάδες στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε. Πιο συγκεκριμένα, έχει υπογράψει ήδη συμβόλαια στη Σκωτία με τη Φόλκερκ και τη Χάμιλτον. Ο Απόλλων προσέφυγε στην ΕΠΟ ζητώντας τη βοήθειά της στο πρόβλημα που προέκυψε και σήμερα αναμένονται εξελίξεις».

Στον ίδιο φάκελο, τον «ΧΧΧ Nea», ακολουθεί κείμενο ύψιστης μυστικότητας με θέμα την αποχώρηση του Περόνε και τον τραυματισμό του Μανόλη Σπυριδάκη.

Μία μέρα αργότερα, την 25η Ιανουαρίου, στον φάκελο «Ε Y2K» αναφέρονται και πάλι τα προβλήματα του Σπυριδάκη και ένα απόσπασμα που αφορά τον Βάλνερ. «Οσον αφορά τον Αυστριακό Βάλνερ, που έχει πείσει για τις ικανότητές του και προορίζεται για αντικαταστάτης του Περόνε, οι Καλαμαριώτες ελπίζουν ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα που προέκυψε με τις δύο ομάδες στις οποίες ήδη έχει παίξει φέτος (απαγορεύεται να παίξει σε τρίτη την ίδια χρονιά) και θα είναι παρών την Κυριακή».

Τα δύο κείμενα εμφανίζονται στα απόκρυφα site των «Νέων» και της «Ελευθεροτυπίας» και βρίσκονται στο ρεπορτάζ της Καλαμαριάς. Πού στο διάολο, όμως, να τα ανακαλύψει ο έρμος ο Δαμήλος, πού να σκεφτεί να πάει στο περίπτερο και να αγοράσει τα «Νέα» και την «Ελευθεροτυπία» και να φτάσει στο ρεπορτάζ της Καλαμαριάς στις τελευταίες σελίδες για να μάθει ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα; Οπως και πώς να πληροφορηθεί από αθηναϊκές εφημερίδες ο Ολυμπιακός στον μακρινό Πειραιά το πρόβλημα με τον Βάλνερ για να κάνει την ένσταση μετά τον αγώνα;

Για τα λόγια του Ριβάλντο στ' αποδυτήρια μετά τη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ έχω να πω ότι, επίσης, λύνουν απορίες. Τρία χρόνια οι παρατηρητικοί φίλαθλοι θα είχαν δει ότι στους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού για τα πρωταθλήματα ο Βραζιλιάνος άσος διατηρούσε μια αδιόρατη έκφραση υποψίας στο πρόσωπο. Ανεπαίσθητη, αλλά πάντα εκεί. Σαν να έλεγε: «Είναι γνήσιο το πρωτάθλημα που παίρνουμε ή μήπως κάποιοι υπάλληλοι της ΕΠΟ δουλεύουν για τον Ολυμπιακό…». Ευτυχώς, λοιπόν, που ο Σωκράτης Κόκκαλης τον έριξε στον λογαριασμό μετά την περσινή σεζόν και ο Ριβάλντο μπόρεσε να πάει στην ΑΕΚ για να μάθει την αλήθεια. «Η πεθερά του Γκαγκάτση (σ.σ.: που είναι υπάλληλος της ΕΠΟ) μας έδινε τα πρωταθλήματα και εγώ ο βλάκας νόμιζα ότι τα παίρναμε επειδή έπαιζα μπάλα». Οπως λέει και η παλιά παροιμία: «Πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία κρύβεται μια μεγαλύτερη πεθερά»".

No further comments...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά καταπληκτικό, όπως πάντα. Respect.

Ανώνυμος είπε...

έγραψες!!!