17 Μαρ 2008

Μεγάλε ηγέτη Σωκράτη Κόκκαλη...

Μεγάλε ηγέτη Σωκράτη "Mao" Κόκκαλη...

Έκανες την (επαν)εμφάνιση σου, την προεδρική σου επανεμφάνιση πριν λίγες ημέρες και το σκατό των επίδοξων πρωταθλητών έφτασε στην κάλτσα.

Βγήκες και είπες "εγώ πρωτάθλημα δε χαρίζω σε αυτούς" και πολλοί σε λοιδώρησαν, επειδή ήσουν "από κάτω" στη βαθμολογία. Όμως εσύ, ήξερες. Ήξερες οτι ο ποδοσφαιριστής που φοράει την πράσινη φανέλα με την αλογοτροφή στο στήθος, απ'όποια χώρα και αν προέρχεται, μόλις ακούσει τις μαγικές λέξεις "Σωκράτης Κόκκαλης" αλλάζει δέκα σώβρακα.

Βγήκες μπροστά, μεγάλε Σωκράτη Κόκκαλη και ο αποτυχημένος σωφέρ του ράλι Ακρόπολις έβαλε τσάρτερ με 20 € κόστος για... ταξίδι και γήπεδο, προκειμένου να κουβαλήσει και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού (τόσοι πάνε άλλωστε και στα εντός έδρας) προκειμένου να διαφυλάξει το "διπλό τίτλου". Μέχρι και τους Κάκο - Μποζατζίδη έστειλαν "πακέτο" με τον ορισμό διαιτητών και βοηθών για να το "κλειδώσουν".

Έκανες αισθητή την παρουσία σου, ω σοφέ γέροντα και με το που μπήκαν στο γήπεδο της Ξάνθης οι εχθροί σου, οι "κότες", οι "πελάτες" που λες κι εσύ, τους είχαν κοπεί τα γόνατα. Έβλεπαν αντί για το Ζουέλα τον Shaka Zulu, τον αδυσώπητο φύλαρχο των Ζουλού. Έβλεπαν τον Ρατζίνσκι και νόμιζαν οτι απέναντι τους βρισκόταν ο Ζαν-Πιέρ Παπέν. Έβλεπαν τον Γκσπούρνινγκ και νόμιζαν οτι απέναντι τους ήταν ο Φαν Ντερ Σάαρ. Στο τέλος μπήκε ο Βάλλας και νόμιζαν οτι ο Πανόπουλος το Δεκέμβρη είχε αγοράσει το Νέστα.

Τα σκάγια πήραν και τους άλλους, μεγάλε πρόεδρε, τους τελειωμένους. Μια παρηγοριά είχαν τόσα χρόνια στη μίζερη ζωή τους, οτι δηλαδή κέρδιζαν μέσα-έξω το Μπάγεβιτς. Ούτε αυτό τους έμεινε, ο Άρης τους έκανε κηδεία στο 88' (1-1) και τους άφησε 5 βαθμούς πίσω σου.

Βγήκες και μίλησες και στους παικταράδες μας, πρόεδρε, και η ομάδα έβαλε δύο γκολ μετά από τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, όπου έβαζε με το ζόρι ένα γκολ και παραχώρησε 2 ισοπαλίες.

Άργησες πολύ, μεγάλε ηγέτη Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά ο εξορκισμός του... Λέμονα που είχε... Λεμονίσει τον άμοιρο Ολυμπιακό, ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΟΜΩΣ, πέτυχε απόλυτα. Το πρωτάθλημα εξαρτάται πάλι από εμάς, ο τίτλος είναι στα δικά μας χέρια. Άλλη μια επίσκεψη και μια δυό δηλώσεις σου ακόμα, μεγάλε πρόεδρε, και παίρνεις και τον τίτλο με διαφορά ασφαλείας.


Μεγάλε μας ηγέτη Σωκράτη Κόκκαλη υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου.

Υ.Γ. 1 : Ερώτηση προς "αντικειμενικούς" Νο 1 : Αν στη θέση του Μόρις εχθές, που το "έκανε χαζό" ο Ρατζίνσκι, ήταν ο Σέζαρ, τι πρωτοσέλιδα θα μας είχατε σήμερα για τον "ασόβαρο Βραζιλιάνο", την "πηγή κινδύνων", τον "επικίνδυνο";

Υ.Γ. 2 : Ερώτηση προς αντικειμενικούς Νο 2 : Αν τα λεφτά που δόθηκαν για το Λεονάρντο ήταν πάρα πολλά, έχετε καμμιά καλή εκτίμηση για τα λεφτά που δόθηκαν για το Σπυρόπουλο; Επίσης, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα γράφατε αν το ματς που έκανε εχθές ο Σπυρόπουλος - με τις "γιόμες" στον Γκσπούρνινγκ - το έκανε ο Λεονάρντο...

Υ.Γ. 3 : Βγενόπουλε, βγάλε ρε συ μια ανακοίνωση να γελάσουμε...

Υ.Γ. 4 : Προς παίκτες - τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού : "Το νου σας ρεμάλια"...

Υ.Γ. 5 : Πως πονάειειειειειει...



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις τι ειναι να μιλαει ο Σωκρατης στον Πειραια και να χεζονται στην παιανια? Απο το Σαββατο χρησιμοποιω κολλυριο γιατι θαμπωθηκα απο τις αλλαγες του αντικαταστατη, Σεγκουρα 8)

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 700 EURO KAI ΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?

Unknown είπε...

Αδελφέ, άμα δεν ασχοληθούμε και με κάτι άλλο εκτός απ'το "δουλειά σπίτι - σπίτι δουλειά" και το "προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα", θα πάμε ή στο χώμα ή στη φυλακή :)