10 Απρ 2009

Παραμένει στην ομάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και τη νέα σεζόν!


Μετά από συνάντηση που κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, ο Σωκράτης Κόκκαλης τα βρήκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο θέμα της παραμονής του και έτσι η επιθυμία της πλειοψηφίας του κόσμου αλλά και αρκετών απ'τους παίκτες της ομάδας έγινε πραγματικότητα.

Ένα μεγάλο "μπράβο" στον πρόεδρο που ανήμερα της γιορτής του μας έκανε αυτός δώρο αντί για το αντίθετο : Αντίθετα στα προγνωστικά και τη γραμμή που πολύ προσεκτικά χάραζε ο φίλα προσκείμενος (και μη) στον πρόεδρο τύπος, ο Σωκράτης Κόκκαλης φέρθηκε σαν οπαδός της ομάδας και έπεισε έναν προπονητή που έδειξε πως γουστάρει απ'την αρχή να παραμείνει στην ομάδα. Γνήσια και γαύρικη η συμπεριφορά του Κόκκαλη αυτή τη φορά και στο θέμα του συμβολαίου του Ισπανού, αφού ο πρόεδρος "έκανε πίσω" παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες και δέχτηκε το "ένα χρόνο" αντί για το "δύο χρόνια ή τίποτα" που φερόταν να επιθυμεί. Πλέον, ο Socrates έχει όλο το χρόνο μπροστά του να μελετήσει τα βήματα που θα ακολουθήσει για τη μεθεπόμενη σεζόν, αφού ακόμα και αν αποφασίσει να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Ισπανό, έχει όλο το χρόνο να βρεί τον αντικαταστάτη του για τη μεθεπόμενη σεζόν.

Χαίρομαι πολύ που ο πρόεδρος έβγαλε λάθος κι εμένα και όλους όσους προέβλεπαν την απομάκρυνση του Ισπανού απ'την ομάδα και κράτησε στο λιμάνι τον πρώτο ξένο προπονητή που παραδέχεται η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Θρύλου. Βέβαια με την ανανέωση του Βαλβέρδε δεν τελείωσε η δουλειά για την προετοιμασία της νέας σεζόν : Απαιτούνται γρήγορες και σωστές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Βέβαια το σημαντικό είναι οτι ο πονοκέφαλος του θέματος "προπονητής" που ήταν και το σημαντικότερο, έφυγε. Και το σημαντικό - επίσης - είναι πως αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την παραμονή του Ισπανού / Βάσκου, όπως θέλετε πείτε τον, τεχνικού. Τώρα ένα πράγμα μένει : 3 νίκες, νταμπλ για φέτος και μετά με τα μούτρα στη ΔΟΥΛΕΙΑ. Έρχεται δύσκολη σεζόν και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ΓΙΑ ΟΛΑ. Και φυσικά, Ερνέστο Βαλβέρδε, πρέπει να δικαιώσεις και ΕΣΥ από πλευράς του την εμπιστοσύνη με την οποία σε περιέβαλλαν όλον αυτόν τον καιρό οι παίκτες σου και οι οπαδοί του Θρύλου. Και να ξέρεις, Ερνέστο, πως τη νέα σεζόν η ανοχή δεν θα είναι ίδια με τη φετινή : Ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν πρόκειται να είναι όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό.

Υ.Γ. : Κώστα Νικολακόπουλε, δεν είναι αστεία αυτά ρε... 10 χρόνια ζωής χάσαμε.