14 Απρ 2009

Καλή Ανάσταση φίλοι μου...Όπως θα διαπιστώσατε, τα άλλα blogs (μπάσκετ / βόλεϊ / πόλο) με την "υπογραφή" μου δεν υπάρχουν πλέον.

Όταν ξεκίνησα την προσπάθεια για τα "μη ποδοσφαιρικά blogs", όλα έμοιαζαν πολύ απλά : "Θα βάλω αυτό, θα γράψω εκείνο, θα προσθέσω το άλλο, το παράλλο"... Απ'τη θεωρία στην πράξη όμως η απόσταση είναι... έτη φωτός μακριά, πολλές φορές. Για να κάνεις ένα τέτοιο εγχείρημα χρειάζεσαι αρκετό χρόνο και δυστυχώς τo blogging για μένα είναι ασχολία στην οποία αφιερώνω ένα κομμάτι του ούτως η άλλως περιορισμένου ελεύθερου χρόνου μου.

Για το λόγο αυτό, προτίμησα να "κατεβάσω" τα blogs αυτά, τερματίζοντας τη λειτουργία τους. Δεν ήθελα να υπάρχει κάτι στο διαδίκτυο που να φέρει την "υπογραφή" μου, χωρίς ουσιαστικά να έχω το χρόνο να το συντηρήσω, πόσο μάλλον να συμμετάσχω ενεργά σε αυτό. Άλλωστε όπως θα είχατε παρατηρήσει η παρουσία μου περιοριζόταν σε απλές αναφορές του αγώνα, πράγματα δηλαδή που κάποιος μπορούσε να βρεί οπουδήποτε στον αχανή χώρο του διαδικτύου.

Αναφορικά με το μπάσκετ πάντως, ο DON που αρθρογραφούσε στο "παλιό" μπασκετικό blog ξεκινάει μια νέα προσπάθεια (το link υπάρχει και στα "Links" στη sidebar του blog). Είναι... αμετανόητος μπασκετικός, παρακολουθεί πολύ την ομάδα και αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου του εκεί. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και μακάρι το blog του να γίνει σημείο αναφοράς για τους "μπασκετάκηδες" του Θρύλου μας. Don, καλή επιτυχία και σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια στο - πάλαι ποτέ - μπασκετικό blog.

Εμείς συνεχίζουμε να τα λέμε κανονικά από εδώ, στο ποδοσφαιρικό blog, όπως τα λέμε εδώ και ενάμιση χρόνο. Σας ετοιμάζω και ένα "σπέσιαλ" αφιέρωμα για την περίφημη καραμέλα της "παράγκας". Υπομονή, μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, Θεού θέλοντος. Κάπου εδώ κάνουμε μια προσωρινή "παύση εργασιών" λόγω διακοπών...

Εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες
και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Υγεία πάνω απ'όλα και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε...

Θα τα πούμε με το καλό ξανά απ'την επόμενη εβδομάδα!

Υ.Γ. Προσεκτικά στο δρόμο... Έχουμε και ένα νταμπλ να πανηγυρίσουμε! ;)