29 Αυγ 2008

Απόλυτη στήριξη στον Ερνέστο Βαλβέρδε...


Απόλυτη στήριξη στον Ερνέστο Βαλβέρδε...

... Γιατί επιμένουν να τον κράζουν οι "αντικειμενικοί", οι ίδιοι που θεωρούν ιδιαίτερα ταλαντούχο προπονητή τον... Δώνη.


... Γιατι το "ΦΩΣ" ξεκίνησε να βγάζει προπονητές, διανοούμενους, ηθοποιούς και ξοφλημένους τραβεστί να πουν τη γνώμη τους, για τον κακό Ισπανό προπονητή φυσικά (ο Αλέφαντος βγήκε πριν από μια εβδομάδα, δε λέει να τον ξαναβγάλουμε εφέτος τόσο νωρίς). Λίαν συντόμως θα βγεί και ο Πιτ Παπαδάκος να προβλέψει πως "αν το θέλει ο Κόκκαλης, θα το πάρει" και πως "ο Βαλβέρδε θα φύγει και θα αναλάβει παιδί απ'τα σπλάχνα του Ολυμπιακού".


... Γιατί τον "πριονίζει" ο "Πρωταθλητής", "καταπίνοντας" τις ευθύνες της διοίκησης και τονίζοντας πως ο πρόεδρος έχει κάνει το καθήκον του στο ακέραιο απέναντι στην ομάδα και πως για όλα φταίει ο κακός Ισπανός.


... Γιατί είναι αδιανόητο να κρίνεται ο Ισπανός μόλις απ'το δεύτερο επίσημο αγώνα του, τη στιγμή που :
- * Ο Μπάγεβιτς της σεζόν 2004-2005 πήρε πίστωση χρόνου όλη τη σεζόν, παρά το γεγονός του αποκλεισμού απ'τη Λίβερπουλ όπως συνέβη αλλά και το γεγονός οτι μέσα σε 3 αγωνιστικές απώλεσε προβάδισμα 7 βαθμών και βρέθηκε 3ος από 1ος.
- * Ο Λεμονής αποκλείστηκε από ομάδα Β' Εθνικής στο κύπελλο Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και όποτε έκανε "γκέλα" δήλωνε πως έφταιγε το χορτάρι που δεν ήταν κουρεμένο.
- * Ο Προτάσοφ γύρισε με 7 τεμάχια στην πλάτη απ'το Τορίνο κι όμως δεν απολύθηκε το ίδιο βράδυ, αλλά μετά από σχεδόν 2 μήνες, όταν γκρέμισε τον Ολυμπιακό απ'την 1η θέση και στο πρωτάθλημα.
- * Ο απίθανος Μπιγκόν έπρεπε να κάνει τα απίστευτα για να απολυθεί.
- * Μέχρι και ο κυρ-Γιάννης ο Κόλλιας έπαιξε 5 επίσημα ματς πριν "παυθεί" από πρώτος προπονητής.

Τέλος, απόλυτη στήριξη στον Βαλβέρδε γιατί τον (κατα)κρίνουν οι Μίχοι και οι Γκώνιες. Μίλησε για κακή προετοιμασία ο Γκώνιας, ο τσακωμένος με τις προπονήσεις. Έλεος δηλαδή.

Ο Βαλβέρδε είναι η τελευταία ελπίδα επί προεδρίας Κόκκαλη για να ξεκινήσει επιτέλους ο Ολυμπιακός να λειτουργεί Ευρωπαϊκά και στα έργα, όχι στα λόγια. Τυχόν αποπομπή Βαλβέρδε θα σημάνει την επιστροφή των "δικών μας" παιδιών, του "θέλουμε να αναδείξουμε έναν Έλληνα προπονητή" και την υιοθέτηση του μοντέλου Γιώργου Βαρδινογιάννη : Έλληνας προπονητής, παίκτες απ'τα πανέρια και ότι γίνει έγινε. Ούτως η άλλως το επίπεδο του πρωταθλήματος μας εξασφαλίζει de facto μια θέση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στηρίζουμε Βαλβέρδε, στηρίζουμε Ολυμπιακό, σε πείσμα των "ειδικών".


4 σχόλια:

Joe Dalton είπε...

Στήριξη στο Βαλβέρδε γιατί πέρα από οτιδήποτε άλλο ο άνθρωπος έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του και προσπαθεί να το υλοποιήσει. Το να καταφέρει η ομάδα να παίζει γρήγορα με τη μπάλα κάτω και με απειλή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και από τον άξονα και από τα πλάγια είναι κάτι που όλοι θέλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δεδομένο ότι Βαλβέρδε (παρά τις κραυγές των οπαδών του ...Λεμονισμού) είναι καλός προπονητής, πιθανόν ο καλύτερος που πέρασε από τον πάγκο του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Εμένα άλλο με προβληματίζει σε σχέη με τον Βαλβέρδε. Είναι προφανές ότι το δίδυμο της καταστορφής Κόκκαλη-Χρυσικόπουλου τον έχουν δουλέψει άγρια και του έχουν πει ένα σωρό ψέμματα. Ο Βαλβέρδε μου δίνει την αίσθηση του ανθρώπου που εξαπατήθηκε, άλλα του υποσχέθηκαν και άλλα βρίσκει μπροστά του.

Φοβάμαι μήπως έχει μπει σε καμιά λογική του στυλ "με δουλεύετε εσείς, σας δουλεύω και εγώ"....

Unknown είπε...

@Γαύρος: Είναι πραγματικά αστείο να κυνηγάς κοντά ένα μήνα έναν προπονητή, να τον πείθεις - ένας Θεός ξέρει με ποιά επιχειρήματα - να έρθει στην ομάδα σου και στο τέλος να αφήνεις να φαίνεται οτι "βρίσκεται υπό κρίσιν". Αυτά δε τα λένε ούτε στους Ζουλού που λέει ο Αλέφαντος και αυτό που περιγράφεις - απ'τη στιγμή που υπάρχει ένα παχυλό συμβόλαιο στη μέση - είναι πολύ δυνατό να συμβεί, σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτό το θέατρο του παραλόγου : Ο Βαλβέρδε να βάλλεται πανταχόθεν και οι άλλοι απλά να κοιτούν...

Ανώνυμος είπε...

Εμεις οι ιδοι οφειλουμε να προστατευσουμε την ομαδα απο τετοια πραγματα.. Αν ειναι δυνατον ενα ολοκληρο γηπεδο να κραζει τον Βαλβερδε επειδη εβγαλε τον Αντζα.. Εμεις δηλαδη ξερουμε καλυτερα απο αυτον? Και να πω οτι εκανε καμια αδιανοητη αλλαγη παει στο καλο..

Οπως ειπα και αλλου ο μονος ανθρωπος που στα 2 πρωτα του ματς δεν θα εκανε λαθος, εχοντας 2-3 μηνες στην ομαδα θα ηταν ο Χαρυ Ποττερ..

..Εδω ο αλλος μου παιζει με σεντερ μπακ τον Βυντρα...