15 Ιουν 2008

Οι... πειρατές του γλυκού νερού

Αυτό ήταν. Κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του, 2 αγώνες / 2 ήττες και η εθνική ομάδα - έκτρωμα του... Ρεχακλή, αποκλείστηκε απ'την πρώτη φάση.

Το πιο ωραίο είναι οτι βρέθηκε ο φταίχτης του αποκλεισμού. Τον ανακάλυψαν οι ΑΡΔ φυσικά και σήμερα - πυρ ομαδόν - μας τον σερβίρουν "στο πιάτο" ώστε να στηρίξουμε όλοι την εθνική και να καταδικάσουμε το φταίχτη. Μην είναι ο Ρεχακλής; Α πα πα πα πα, αυτός είναι τοτέμ. Μας έφερε το Ευρωπαϊκό και μας οδήγησε στην πρόκριση στα τελικά για 2η συνεχόμενη φορά. Μην είναι η εμμονή του σε παίκτες που έχουν να παίξουν μπάλα εδώ και τέσσερα χρόνια; Όχι βέβαια...

Για όλα φταίει ο Νικοπολίδης. Ο "ανεκδιήγητος Νικοπολίδης", όπως έγραψε ο φωτεινός παντογνώστης Φίλιππος Συρίγος προ ημερών. Ναι, ο Νικοπολίδης έφαγε ένα επιεικώς αστείο γκολ για την κλάση του και την εμπειρία του. Αλλά... για μισό λεπτό ρε λεβέντες ΑΡΔ :

1ον : Στον αγώνα με τη Σουηδία, οι τηλεπεριγραφείς μας έχουν κάνει τα cojones καρπούζια για "την κλάση του Κυριάκου" και "τις ομάδες που θα σφάζονται στα πόδια του και θα του στρώνουν χαλί τα μιλιόνια γιούρο", καθώς "έχει κάνει απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα τον Ιμπραΐμοβιτς". Η Σουηδία κερδίζει με 2-0, ο Ιμπραΐμοβιτς βάζει το πρώτο γκολ, αλλά φταίει ο Νικοπολίδης. Αυτός μάρκαρε στο πρώτο γκολ το Σουηδό, αυτός έχασε την κεφαλιά απ'τον ένα και δεκαπέντε Σουηδό μέσα στη μικρή περιοχή. Χάσαμε 2-0 και για όλα έφταιγαν ο Νικοπολίδης και ο Άντζας. Στην πυρά.

2ον : Στον αγώνα με τη Ρωσία, ο Νικοπολίδης κάνει τεράστιο λάθος και ο Ρώσος παίκτης γυρίζει τη μπάλα στην περιοχή. Άντζας εκεί δεν υπήρχε, είπαμε πως έφταιγε για την ήττα απ'τους Σουηδούς και έμεινε έξω. Ο "Κολοσσός", ο "έτσι", ο "αλλιώς", που έπινε τα ουΐσκια του εκείνη την ώρα; Αδιάφορο. Φταίει ο Νικοπολίδης, αν δεν έτρωγε το γκολ θα παίρναμε τουλάχιστον το "Χ". Και μετά θα ρίχναμε 3-4 γκολ σε αυτούς τους άμπαλους τους Ισπανούς και θα πηγαίναμε καρφωτοί για τον τελικό.

3ον : Τις επιλογές για την εθνική ομάδα τις κάνει ο Νικοπολίδης. Αυτός χρησιμοποιεί βασικό το Σεϊταρίδη, που έχει να κάνει καλό παιχνίδι απ'το καλοκαίρι του 2004, στέλνοντας το δεξιοπόδαρο Τοροσίδη απ'την άλλη μεριά. Αυτός βάζει μέσα αυτό το κουτοκρίαρο που ακούει στο όνομα Χαριστέας, ένα παιδί 25-26 χρονών που παίζει σα τελειωμένος 40άρης. Αυτός βάζει στα χαφ τον κατεστραμμένο Κατσουράνη, που δε κόβει ούτε με βαλέ. Αυτός είχε την ιδέα να βάλει... επιθετική αιχμή τον Κυργιάκο (για να κάνει τι;). Για όλα φταίει ο Νικοπολίδης.

Όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο φίλος takis στο shoutbox, όταν η εθνική πήρε την κούπα το 2004, όλοι οι ΑΡΔ μιλούσαν για "την εθνική των άτιτλων και των "αδικημένων" που δικαιώθηκαν" (ΜπασιναδοΚαραγκουνοΒρυζοΦύσσες). Τώρα που αποκλειστήκαμε, μας λένε οτι είναι η... εθνική του Γκαγκάτση...

Τέλος πάντων. Η ιστορία τελείωσε, ο Νικοπολίδης δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν ΑΡΔ, έχοντας κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με τον Ολυμπιακό και έχοντας κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην τετραετία του στο λιμάνι. Ένα μεγάλο "μπράβο" στον Παρασκευά Άντζα που πήρε χαμπάρι το παιχνιδάκι που πήγε να στηθεί στην πλάτη του και τους είπε (ευγενικά) "δε γαμιέστε κι εσείς και η εθνική σας".

Όποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σέβεται τον εαυτό του, θα πρέπει να μην ανταποκριθεί σε καμμία πρόσκληση της εθνικής όσο στον πάγκο της κάθεται ένας προπονητής που έχει γύψο στον εγκέφαλο και έχει κάνει την εθνική "κλειστό κλαμπ". Ευτυχώς που αποκλείστηκε η εθνική του Ρεχάγκελ και μαζί μ'αυτήν πάνε σπίτι τους και όλοι οι γυμνοσάλιαγκες που την ακολουθούσαν, γλείφοντας και αφήνοντας γλίτσα πίσω τους. Σπίτι σας ρε λαμόγια...

Υ.Γ. 1 : Κρίμα ρε παιδιά... Πάνε και οι προσφορές με τις μπάλες, πάνε και οι διαφημίσεις, και τα μπλουζάκια, και οι αναμεταδόσεις με τις τσιρίδες... Όσο πουλήσατε, πουλήσατε. Βάλτε όλο το πειρατικό στον κώλο και καλό καλοκαίρι.

Υ.Γ. 2 : Άμα ο άνθρωπος είναι γενημμένος looser... Έβλεπες το Νικολάκη το Λυμπερόπουλο να διαμαρτύρεται και να σταυρώνει τα χεράκια σε κάθε απόφαση του διαιτητή και δεν ήξερες αν πρέπει να τον συλληπηθείς ή να βάλεις τα γέλια. Μα καλά κι εσύ, ρε Ρεχάγκελ, πας και κατεβάζεις 11άδα με το μεγαλύτερο looser που'χει πατήσει το πόδι του σε ποδοσφαιρικό γήπεδο;

Υ.Γ. 3 : Προς Τάκη Λεμονή, Ίλια Ίβιτς, Σωκράτη & Πέτρο Κόκκαλη : Είστε Θεοί, ρε μπαγάσες. Την κλεισμένη μεταγραφή του Κρζίνοβεκ την ακυρώσατε, γιατί "ήμασταν πλήρεις". Έβλεπα τον Πολωνό να παίζει μόνος του τους Αυστριακούς, να τον τραβάνε, να τον κλωτσάνε και να μη πέφτει και κόντευα να πάθω εγκεφαλικό. Ήταν μεγάλος και δε θα βοηθούσε την ομάδα. Μπράβο.

Υ.Γ. 4 : Πέρα απ'την πλάκα... Κανέναν τερματοφύλακα θα πάρουμε; Ο Νικοπολίδης πατάει σύντομα τα 38 και με τους Κόβατς - Παναγόπουλο πολύς κόσμος δε νιώθει και πολύ σίγουρος...

Υ.Γ. 5 :
Άντε να γίνει καμμιά μεταγραφή να γίνει παιχνίδι...



7 σχόλια:

Karolos27 είπε...

Καλά τα λες ρε φίλε για την εθνική! άντε γιατί μας τα έπρηζαν από το Μάιο...η εθνική κι εθνική...ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ Η ΕΘΝΙΚΗ! πάντως επειδή είμαι και πορωμένος Ολυμπιακός, μεταγραφές θα γίνουν αν κάνει ο ΠΑΟ κι η ΑΕΚ. να εύχεσαι να κάνουν καβούρια τού Ντέμη και του Τζίγκερ καβουροσαλάτα μπας και πάρουμε παίχτες! ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΒΑΣΣΑΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!
ΥΓ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2007-2008. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ
ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ...ΑΧ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Πεσετέρο, έχεις δίκιο σχεδόν σε όλα. Ξέρεις τελικά ποιος ήταν πιο μάγκας απ'ολους;Ο Στολτίδης! Που έφτυσε τον Γερμανό όταν τον θυμήθηκε μετά από μια πενταετία, και τον άφησε να παίζει στα χαφ με τον Κατσουράνη και τον...Χαριστέα!!! Πολύ καλά έκανε το παλικάρι, κι ευτυχώς που ψιλιάστηκε οτι ενδεχόμενη αποτυχία θα επιχειρήσουν να τη φορτώσουν οπουδήποτε αλλού εκτός από τον ανεκδιήγητο Γερμανό, που επειδή έκανε το θαύμα το 2004 πρέπει να μένει στο απυρόβλητο και να μην κριτικάρεται για τις εμμονές και τις ξεγυρισμένες μ...ες που κάνει.
Ωραία, ρε μάγκες, έκανε ο Νικοπολίδης το λάθος και τον σταυρώσατε-για το οτι ο Δέλλας έπινε φραπέ εκείνη τη στιγμή,κουβέντα. Τη μα...α του Κυριάκου στο δεύτερο γκολ της Σουηδίας-ενώ πριν 2 δευτερόλεπτα μας είχε σώσει ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ- γιατί την κάνατε γαργάρα; Ευτυχώς που δεν ήρθε στον Ολυμπιακό, αλλιώς κι αυτός θα άκουγε τα σχολιανά του.
Κατά τη γνώμη μου η Εθνική πήρε αυτό που της άξιζε. Στο καλό και να μας γράφει, θαύματα μια φορά γίνονται.
Όσο γι αυτό τον τύπο που γκαρίζει στο Sportfm, λες και όταν μπουκάρει ο Τοροσίδης κάνει έφοδο ο Κολοκοτρώνης στα τούρκικα στρατεύματα, ευθυγραμμίζομαι πλήρως με το σχόλιο σου:κονόμα τέλος!!! Και γελιότητα επίσης τέλος! Ας περιμένει τα προκριματικά του μουντιάλ για να αρχίσει πάλι τα προσποιητά του γκαρίσματα.

lost είπε...

Αυτόν τον Παναγόπουλο θα τον δούμε ποτέ ή θα παίξει ως "ταλέντο" στα 25; [λέγε με Μενδρινό] Και το "πουλί" [ένα είναι το πουλί, δε θέλω μαλακίες] πιτσιρικάς καθιερώθηκε. Τους είδαμε τους 35άρηδες "έμπειρους" τερματζήδες, είδαμε και το διασκεδαστικό ταλέντο εκ Κρήτης. Θα αρχίσουμε πάλι να αναεστενάζουμε με τερματζήδες τύπου Ταληκριάδη, Τοχούρογλου κτλ; Δεν είναι άλλωστε ανάγκη να παίζει ο Αντωνάκης σ' ολα τα ματς... ή μήπως είναι;

Υ.Γ. Η κλάψα των αεκτζήδων φάνηκε περίτρανα στις δηλώσεις μετά το ματς με τη Ρωσία... Κατσουράνης: ήταν κανονικό το γκολ μας... μπου χου χου... Λυμπερόπουλος: σκέτο μπου χου χου χου

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ξέχασες και το Κατσουράνη που μετά το πούλο έκανε δηλώσεις για τη διαιτησία... Η συνήθεια του αεκτζή...

Ανώνυμος είπε...

Oλοι εσείς που κατηγορείτε το Ρεχάγκελ και την Εθνική , τι κάνατε το 2004 ; Θρηνούσατε παρέα με το Νέντβεντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο ;

Η' μήπως ανήκετε στην ελάχιστη μειοψηφία των φιλάθλων που πήγαινε και προ-Ρεχάγκελ να δει Εθνική ;

Λίγος σεβασμός γι'αυτούς που μας έδωσαν τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου δε θα έβλαπτε .

Λάθη έγιναν πολλά από πολλούς αλλά το μέγιστο κατόρθωμα του 2004 μας κάνει να τα συγχωρούμε . Διότι κανένας ελληνικός σύλλογος (ούτε ο Ολυμπιακός μας) δεν πέτυχε ούτε και πρόκειται να πετύχει κάτι ανάλογο (μακάρι ως προς το Θρύλο να βγω ψεύτης,απλά δε το βλέπω ούτε σε 50 χρόνια).

Ανώνυμος είπε...

ε οχι και να μην ξαναπαει παιχτης του Ολυμπιακου στην εθνικη...εδω μας τα χαλας pesetero!καποτε κοροιδευαμε τον νικολαιδη που ειχε πει οτι δεν ξαναπαιζει στην εθνικη επειδη αδικουσε την αεκ η διαιτησια.ε, να μην γινουμε ιδιοι...

lost είπε...

Και μιας και λέγαμε για τερματοφύλακες, ένα αφιέρωμα στους τερματοφύλακες της σύγχρονης ιστορίας του θρύλου θα ήταν... λουκούμι. Ειδικά τώρα, που αρχίζουν και ξυπνάνε μνήμες του παρελθόντος που τους ψάχναμε με το ντουφέκι. ΜΙΡΤΣΟ ΓΕΡΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΡΑ!!!

Υ.Γ. Να ξαναδώ φωτογραφίες του Σκούνα, του Μουκέα και του Παπαμιχαήλ... και τι στον κόσμο!