28 Φεβ 2009

Σενιόρ Ερνέστο, έχεις μήνυμα...


Πιστέψαμε στις ικανότητες σου. Πιστέψαμε οτι επιτέλους ένας νέος, φιλόδοξος και ΙΚΑΝΟΣ πάνω απ'όλα προπονητής αποφάσισε να εργαστεί με σύνεση και όρεξη στο Θρύλο. Πιστέψαμε πως αυτός ο κάποιος δε θα έχει παιδιά και αποπαίδια στην ομάδα και θα τηρεί ίσες αποστάσεις απ'όλους.

Αντί αυτού, το τελευταίο διάστημα βλέπουμε έναν άνθρωπο με απίστευτα σκαλώματα, που θα έκαναν και τον πρωτομάστορα του... στραβώματος, Ντούσαν Μπάγεβιτς, να κοκκινίζει από ντροπή. Το παιχνιδάκι του Βαλβέρδε ακούει στο όνομα Σεμπαστιάν Λέτο. Είναι απείθαρχος λέει. Μωρέ τι μας λές... Απείθαρχος, ξε-απείθαρχος, είναι απ'τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και σίγουρα μια κλάση πιο πάνω απ'τον συνταξιούχο Τζόλε - που θέλει, αλλά πλέον δεν μπορεί - και τον... Όσκαρ (θου κύριε). Λες και έχουμε πληθώρα εναλλακτικών λύσεων και παραμονές ντέρμπι αποφάσισε να το παίξει Κόναν ο Βάρβαρος με τον Αργεντινό.

Εφ'όσον λοιπόν έκανες ξεκάθαρο οτι δε γουστάρεις να μείνεις στην ομάδα και ανακαλύπτεις συνέχεια προβλήματα επιβεβαιώνοντας το "πότε ο Γιάννης δε μπορεί, πότε ο κώλος του πονεί", ένα έχω να σου πω : Αν δε γουστάρεις μία, δε γουστάρουμε πεντακόσιες. Α, και αν δεν κερδίσεις αύριο τη βαζέλα, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΜΗΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ. Και πάρε μαζί σου και τον Όσκαρ.

Νίκη αύριο και μόνο νίκη, αλλιώς κάποιοι θα τρέχουν να πηδήξουν τη μάντρα του Ρέντη και κάποιοι θα τους προλαβαίνουν...