2 Οκτ 2008

Κλέφτες και ψεύτες...

by ANASTO

Η εφημερίδα "Πράσινη", κυκλοφόρησε τη Δευτέρα με τίτλο "Κλέφτες και Ψεύτες" αναφερόμενη στη δυσφορία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κρήτης και το αντιαθλητικό παιχνίδι του παραρτήματος το οποίο το χαρακτήρισε "αντρικό".




Η ίδια φυλλάδα, ένα χρόνο πριν και αναφερόμενη στο 0-0 που πήρε ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, χαρακτήριζε το αντρικό χωρίς εισαγωγικά παιχνίδι του Ολυμπιακού ως "βαράτε στο ψαχνό".



Πριν μερικά χρόνια, το 2003 συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Derby" είχε πρωτοσέλιδο δήθεν "δηλώσεις" του Φέργκιουσον υποτιμητικές για τον Ολυμπιακό:



Η εφημερίδα κυκλοφόρησε Τετάρτη 9/4/2003, την ακριβώς προηγούμενη ημέρα ο Σερ Άλεξ, όντως είχε κάνει δηλώσεις εν' όψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επειδή τον καιρό εκείνο οι υποτιθέμενες δηλώσεις είχαν κάνει εντύπωση και σε εμάς, είχαμε ασχοληθεί με το θέμα και σε σχετική αναζήτησή μας στο διαδίκτυο είχαμε βρει τις αληθινές δηλώσεις Φέργκιουσον. Τον καιρό εκείνο, οι δηλώσεις υπήρχαν σε όλα τα αθλητικά site της Βρετανίας, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο σε όσα κρατούν αρχείο ετών, oι δηλώσεις Σερ Άλεξ βρίσκονται στο λινκ από το παρακάτω αυστραλιανό site:



Ψεύτες και κλέφτες ήσασταν και θα είστε μια ζωή εσείς, βαζελάκια. Το χειρότερο δεν είναι ότι είστε παραμυθάδες αλλά ότι ζείτε τόσο πολύ μέσα στα ψέμματα σας που δε θα ορθοποδήσετε ποτέ. Παρεπιμπτίντως αφού αναφερόμαστε σε δηλώσεις προπονητών, ιδού τι δήλωσε ο κατά κοινή ομολογία καλύτερος αυτή τη στιγμή προπονητής του κόσμου:

"Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα το αποτέλεσμα της Ανόρθωσης με τον Παναθηναϊκό, όμως δεν με εξέπληξε. Στα προκριματικά νίκησαν με 3-0 τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό" .

Περαστικά σας...


by ANASTO


1 σχόλιο:

Koan είπε...

pes ta... kai lene tous olibiakous propagandistes ..