21 Ιουλ 2013

Ο "τίγρης" θα πάει την ΑΕΚάρα καροτσάκι

Αγαπητοί οπαδοί, φίλοι και δημοσιογράφοι της ΑΕΚ. Σας ευχαριστούμε θερμά για το πραγματικό, ειλικρινές ενδιαφέρον μας για την ορθή λειτουργία του μεταβολισμού μας και τις συνεχείς σας αναφορές σε αυτό. Σε συζητήσεις σας, σε συζητήσεις με εμάς, σε άρθρα των δημοσιογράφων σας, σε πρωτοσέλιδα και ραδιόφωνα, δεν σταματάτε να διαλαλείτε πως "οι γαύροι τα έχουν κάνει πάνω τους με την δυναμική επανεμφάνιση του "τίγρη" Μελισσανίδη, με την ΑΕΚάρα που έρχεται, που θα αποσείσει, που θα καταδυναστεύσει το ποδόσφαιρο και που με έδρα την "Αγία Σοφία" θα φτάσει στον τελικό του Champions League".


Ειλικρινά σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, αλλά μη χαλάτε το σάλιο σας και μην τραυματίζετε τα δάχτυλα σας γράφοντας με στυλό ή με το πληκτρολόγιο. Αυτή την εποχή, είμαστε πολύ απασχολημένοι - για την ακρίβεια δεν προλαβαίνουμε να αλλάζουμε βρακιά, γιατί ο άλλος μεγάλος του ποδοσφαίρου, ο Ιβάν ο Τρομερός, έρχεται ως εκδικητής για να κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρωπαϊκά τρόπαια και να μας γκρεμίσει από την κορυφή. Όπως καταλαβαίνετε, μας έχει λούσει κρύος ιδρώτας, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, δεν βγαίνουμε από τα σπίτια μας παρά μόνο προσευχόμαστε να μας λυπηθεί ο Μεγαλοδύναμος, ώστε όταν ανέβει και η ΑΕΚ στην Superleague, να καταφέρουμε να επιβιώσουμε και να μην διαλυθούμε. Αν μας το επιτρέψει μέχρι τότε ο μέγας Αλαφούζος, που φήμες λένε πως παζαρεύει το πάρκινγκ του Carrefour για προπονητικό κέντρο.

Υ.Γ. 1 : Συνεχίστε, εκ Βορρά και εκ Νότου πτηνά, να πορεύεστε με αυτά τα μυαλά. Ο Ιβάν ο Τρομερός χτίζει υπερομάδα, με μεσαία γραμμή τους Κατσουράνη, Γκαρσία και Τζιόλη, που ούτε ο συγχωρεμένος ο Αγγελόπουλος δεν θα τους έπαιρνε να παίξουν σε ταινία του γιατί θα ήταν πιο αργοί απ΄την ταινία.

Υ.Γ. 2 : Ο Ιβάν ο Τρομερός, οφείλω όμως να ομολογήσω, δείχνει σοβαρός, έχει διάθεση να επενδύσει και αν αποφασίσει να πετάξει από δίπλα του τους "ΠΑΟΚάρχες", ίσως φτιάξει καλή και υπολογίσιμη ομάδα. Όσο τον παρασέρνουν στο γαϊτανάκι της "αδικίας", του "Ολυμπιακοκρατούμενου κατεστημένου" και τα γνωστά, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να κάψουν και τον Στέφενς.

Υ.Γ. 3 : Στην αντίπερα όχθη, ο "τίγρης", έχει ταΐσει τόσο κουτόχορτο τον κόσμο της ΑΕΚ με το καλημέρα, που η πραγματική απορία είναι τι θα απομείνει για να τους ταΐσει μετά. Έσυρε την ομάδα στην Γ' Εθνική "για να μπεί και να τα φτιάξει όλα από την αρχή", είπε για μεταγραφάρες και έκανε σημαία το "όλοι θα θέλουν να παίζουν στην ΑΕΚ", για να δίνει μηνιάτικα που ξεκινάνε απ'τα 300 ευρώ και τώρα, τους έβαλε και ακριβά διαρκείας "για να βοηθήσουν όλοι μαζί". Φέεεετα.

Υ.Γ. 4 : Ποιά είναι η διαφορά μας; Φανταστείτε τον Ολυμπιακό, σήμερα π.χ., στη θέση της ΑΕΚ. Καταχρεωμένο, ανυπόληπτο, με ένα σωρό ανίδεους και άφαντους στη διοίκηση. Φανταστείτε έναν επενδυτή, που "δίνει όραμα για το αύριο", να εμφανίζεται στον Ολυμπιακό. Και να θέτει προϋπόθεση για να ασχοληθεί, να πέσει η ομάδα στη Γ' Εθνική. Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε : Για πόσα χιλιόμετρα θα πήγαινε κλωτσηδόν ο επενδυτής και το όραμα του; Αυτή είναι η διαφορά μας - ρωτήστε και τον Ανάργυρο Πορτοφόλη, κάτι ξέρει επί του θέματος.

Υ.Γ. 5 : Για να μην μακρυγορώ, πτηνά Βορρά και Νότου: Έρχεστε; Κοπιάστε, σας περιμένουμε.

Υ.Γ. 6 : Για τα δικά μας, θα τα πούμε σύντομα.