15 Σεπ 2009

Τελικά ο Κετσπάγια είχε χολέρα...


Η είδηση πως ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι στα γραφεία της ΠΑΕ, μου έφτιαξε το κέφι. Έστω και καθυστερημένα (απ'το Σάββατο έπρεπε να σκουπίσει τον Χαμούρ) ο Σώκος φώναξε τον Γεωργιανό και τον "σκούπισε" απ'την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πριν όμως προλάβω / προλάβουμε να αναθαρρήσουμε, ήρθε το (τελειωτικό;) χτύπημα : "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει προσωρινά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Βοηθός του κ. Μπάντοβιτς θα είναι ο Ανδρέας Νινιάδης".

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο... ειδικός στις δηλώσεις, ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στον Sentra 103.3 : "Την ανακοίνωση της λύσης την έκανε ο Γιάννης Χρυσικόπουλος. Η ομάδα δεν έδειξε την δυναμική που θέλαμε. Δεν έδειξε το θέαμα που επιθυμούσαμε εμείς ως Ολυμπιακός και γι' αυτό λύσαμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας. Μια αλλαγή προπονητή βοηθάει λίγο στο να αλλάξει το κλίμα σε μια ομάδα που δεν τα πήγαινε καλά. Μπάντοβιτς και Νινιάδης έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα από την θέση που ήταν ο καθένας. Γνωρίζουν την ομάδα καλά και τους γνωρίζει και αυτή. Για τα επόμενα 2-3 παιχνίδια να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, μέχρι να έρθει άλλος προπονητής".

Για τα επόμενα 2-3 παιχνίδια λοιπόν Μπάντοβιτς - Νινιάδης, μέχρι να'ρθει άλλος. Τι σημασία έχει αν στα επόμενα 2-3 παιχνίδια έχεις βγεί εκτός από τη μάχη του πρωταθλήματος; Σιγά τ'αυγά... Δεν έχω να πω κάτι άλλο, απλά αποδεικνύεται περίτρανα πως ο Σώκος δεν παίζει μόνο με τα νεύρα μας και την ψυχολογία μας, αλλά και την υστεροφημία του.

Μπράβο Σώκο.

Υ.Γ. : Ένα "αντίο" στον Τιμούρ Κετσπάγια, με πολλή αγάπη...