28 Οκτ 2009

Και τώρα το μπαλάκι στην ομάδα... και σε εμάς"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτιμώντας ότι η παράβαση στην οποία υπέπεσε η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός κατά τον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελεί ένα στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος, αποφάσισε να μην υποβάλλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα". Με αυτή την λιτή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την υποβολή ή όχι της ένστασης κατά του κύρους του αγώνα, λόγω της χρησιμοποίησης έξι ξένων παικτών απ'τον Γκιγιέρμο Όγιος στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Το θέμα του αποκλεισμού του Ολυμπιακού όμως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί και αυτό γιατί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατηρεί το δικαίωμα εντός των 2 επόμενων εργάσιμων ημερών (ως την Παρασκευή δηλαδή) να επέμβει αυτεπάγγελτα και να τιμωρήσει τον Πανσερραϊκό με ήττα στα χαρτιά (3-0) και πρόστιμο ύψους από 10.000 έως 50.000 ευρώ. Αναμονή ως την Παρασκευή λοιπόν και θα ξέρουμε αν... αποκλειστήκαμε οριστικά, ή όχι.

Το θέμα της ένστασης έκλεισε και είναι ευκαιρία να τραβήξουμε τα μάτια μας απ'το δέντρο και να δούμε το δάσος : Η ομάδα έχει πρόβλημα. Οι παίκτες είναι κατάκοποι, εναλλακτικές λύσεις δεν υπάρχουν (ελέω και των τραυματισμών) και θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας υπομονή και να βοηθήσουμε την ομάδα όσο μπορούμε μέχρι το Δεκέμβρη. Τότε που θα'χουν μπεί μέσα και οι τραυματίες, θα έχει αρχίσει να έχει λίγες περισσότερες ανάσες η ομάδα και - ευελπιστούμε πως - θα πάρει και βοήθεια απ'τη διοίκηση, μέσω μεταγραφικής ενίσχυσης. Μέχρι τότε, ας έρχονται οι νίκες στο γκολ έστω και στο 95' και ας πιάνει ο Νικοπολίδης τις κάλτσες του.