29 Ιουλ 2008

"Θα το φωνάζω δυνατά, ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΣΙΝΑ"...

ΕΛΕΟΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ. Λυπηθείτε μας ρε όργια της ΠΑΕ, από διοίκηση μέχρι θυρωρούς του Ρέντη. Πόσο να αντέξουμε τα χτυπήματα φέτος ρε ΝΟΥΜΕΡΑ;

Ο Μπασινάς στον Ολυμπιακό; Ο ίδιος Μπασινάς, που σε κάθε ευκαιρία δήλωνε πως "το κατεστημένο του έκλεβε τους τίτλους"; Ο ίδιος Μπασινάς που σε κάθε αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού και τούμπαλιν, έκλαιγε στο διαιτητή, τράβαγε μαλλιά (όσα έχει), κάλτσες, σώβρακα και διαμαρτυρόταν ακόμα και αν τα επίπεδα υγρασίας ήταν υψηλά για την εποχή; Ένας απ'τους μακράν πιο αντιπαθητικούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο του Ολυμπιακού, να φορέσει την τιμημένη ερυθρόλευκη;

Επιλογή Βαλβέρδε λέει ο Μπασινάς. Τον ξέρει απ'τη Μαγιόρκα. Θα το πίστευα, θα το κατάπινα αμάσητο, αν την τελευταία διετία δεν είχαμε ξαναπροσπαθήσει να τον πάρουμε. Το πιο πιθανό είναι να παρουσιάστηκε ως "καλή λύση" στον προπονητή "μέχρι να πάρουμε και έναν καλύτερο" και να συμφώνησε ο Ισπανός.

Αν πάντως παρ'ελπίδα είναι όντως επιθυμία του Ισπανού ο Μπασινάς, τότε τι να πεί κανείς. Αν οι επιλογές του Βαλβέρδε είναι ο Μίκελ Αλόνσο, ο Όσκαρ και ο Μπασινάς, το παλικάρι είναι σε άλλο πλανήτη.

Υ.Γ. 1 : Εννοείται πως οποιαδήποτε σκέψη επιστροφής του Ουρουγουανού που παίζει για το Μεξικό και έχει Ιταλικό διαβατήριο, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί. Αν έδιωξαν το Λούα Λούα για να τον αντικαταστήσουν με το σιχαμερό κωλοπαίδι, τότε τι να πω... Για άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ για το θράσος σας να μας λέτε ΜΑΛΑΚΕΣ κατάμουτρα.

Υ.Γ. 2 : Καλά ρε μυρωδιάδες, απ'το Ντούσερ στο... Μπασινά; Και απορρίπτετε την περίπτωση Γκράβεσεν ελαφρά τη καρδία;

Υ.Γ. 3 : ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ... (γελάω για να μη βάλω τα κλάματα).



5 σχόλια:

lost είπε...

Ο Γιαννακόπουλος έκλεισε πουθενά ή προλαβαίνουμε να τον πάρουμε;

Είναι δυνατόν να παίρνει Μπασίνα - Καστίγιο;

Δηλαδή το σύμβολο της "βαζελοσύνης" και τον [πρώην] μεταφραστή του Τζιοβάνι;

Και έχει μούτρα ο Τσουκαλάς και οι άλλοι υπάλληλοι να κάνουν κοκοκο;; Είναι δυνατόν να ξεχνάμε;

Αυτά δεν είναι πέτρινα: η ιστορία επαναλαμβάνεται ως ΦΑΡΣΑ!!

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως το μπαμ του σωκρατη ειναι το κολοπαιδι απο την ουρουγουαη? ο ανθρωπος των 0! γκολ εναντια σε βαζελο ! ασε ρε σωκρατες εχω ακη στολτιδη για τετοια ματς...μπραβο στην 7 με τις επιλογες της ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ... ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΜΑΣ.

ΥΣ: ΜΕΓΑΛΕ ΝΤΕΜΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΗ ΚΟΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς οι προσευχές όλων των Ολυμπιακών εισακούστηκαν!!!

Δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος, αλλά η απόσυρση.


Άντε αγόρι μου στην Aεκ, για να είμαστε όλοι ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.

theodore είπε...

Ευτυχώς μπασινάς γιόκ.
Παρ'όλα αυτά το δούλεμα του Σωκρατάκια συνεχίζεται.
Παίζει με τα νεύρα μας ο άτιμος.